FOTO&VIDEO/ Nevolje u raju

Skandal trese Britaniju: Procurila velika sramota slavnog i bogatog Davida Beckhama i njegove porodice

Showbizz07.01.19, 10:21h

Skandal trese Britaniju: Procurila velika sramota slavnog i bogatog Davida Beckhama i njegove porodice
David se za sada nije oglasio ovim povodom

 

Rođena sestra uspešnog fudbalera Lynne Beckham-Biggs jedva spaja kraj s krajem i novac pokušava da zaradi prodajom korištenih stvari putem društvenih mreža. O ovom skandalu na samom početku godine bruji cijela Britanija i svi se pitaju samo jedno - kako je to moguće?

 

Naime, David Beckham je za novogodišnju proslavu potrošio čak 30.000 funti (33.000 eura, prim.nov), a ona prodaje stare, neugledne i korištene stvari - od odjeće do bijele tehnike i pokušava da zaradi bilo šta, prenosi britanski "The Sun".

 

 

"I dok je ostatak porodice uživao u raskošnom veslanju i zabavnom božićnom druženju, Lynne Beckham prodaje staru dječju odjeću kako bi spojila kraj s krajem. Ali, porodični odnosi nisu uvijek bili jednostavni ni idealni. Beckham čije se bogastvo procjenjuje na 339 miliona, u početku je pomogao sestri", piše "The Sun".

 

Naime, Lynne i Beckham nisu u dobrim odnosima još od 1999. kada se udala za Collina Everyja, ali je ipak došao na vjenčanje. Beckhamu su dosadili stalni problemi starije sestre kojoj je pomagao. On joj je prije deset godina kupio kuću koja je vrijedila nekoliko stotina hiljada, a danas se procjenjuje na duplo više.

 

 

Nakon razvoda od Colina udala se za Kevina Biggsa koji je potom završio u zatvoru, a ona je morala da proda stvari, uključujući i automobil.

 

Inače, David je u odličnim odnosima sa majkom Sandrom i mlađom sestrom Joan koje redovno zove na porodične proslave. Svi su zajedno proslavili rođendan Davidove kćerke Harper, ali Lynne nije bila pozvana.

 

David se za sada nije oglasio ovim povodom.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!