VIDEO/ MOĆ FACEBOOKA I DRUŠTVENIH MREŽA

Draško Stanivuković uživo prenosio vlastito hapšenje: Pogledajte trenutak kada mu prilazi policija...

Front01.01.19, 20:28h

Draško Stanivuković uživo prenosio vlastito hapšenje: Pogledajte trenutak kada mu prilazi policija...
U videu koji ga prati dok korača prema crkvi, Stanivuković pojašnjava šta mu se dešavalo tokom zadnja 24 sata, kako je policija ispitivala sve ljude iz njegove blizine, te zašto tvrdi da se protiv njega vodi montiran proces

 

Poslanik PDP-a Draško Stanivuković priveden je nakon što se večeras pridružio majci stradalog Davida Dragičevića, Suzani Radanović, koja je uz članove grupe „Pravda za Davida“ palila svijeće za svog sina u kapeli pravoslavne crkve u centru Banje Luke.   


Taj događaj prenosio je uživo putem svoje Facebook stranice.


U videu koji ga prati dok korača prema crkvi, Stanivuković pojašnjava šta mu se dešavalo tokom zadnja 24 sata, kako je policija ispitivala sve ljude iz njegove blizine, te zašto tvrdi da se protiv njega vodi montiran proces.   


U videu se potom vidi i kako mu pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova RS-a prilaze, a on im traži pojašnjenje zbog čega ga hapse. Odgovora nema...


Vozilom MUP-a odvezen je u prostorije PU Banjaluka... Pogledajte snimak!

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 30

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još