FOTO I VIDEO/ Najluđi doček Nove godine

Dino Merlin napravio lom u Budvi: Kad je 'zvijezda regiona' izašla na scenu, sve je proključalo...

Zabava01.01.19, 17:31h

Dino Merlin napravio lom u Budvi: Kad je 'zvijezda regiona' izašla na scenu, sve je proključalo...
kulminacija slavlja počela je kada je na scenu stupio Dino Merlin, zvijezda regiona, koji je tako i dočekan

 

 


Jubilarni 20. doček na trgu ispred budvanskog Starog grada najavljivan je kao "najluđi doček Nove godine u regionu" a za to su trebali biti zaslužni učesnici programa na otvorenom. Oni koji su se na izmaku 2018. zatekli baš tamo, kažu da je upravo tako i bilo...

 

dino-merlin-budva-2019-2


Slavlje je započeo uz Jack Lupino and Leftover, a zatim je publiku raspjevao "Aerodrom", jedan od najpoznatijih bendova ex-Jugoslavije. No, kulminacija slavlja počela je kada je na scenu stupio Dino Merlin, zvijezda regiona, koji je tako i dočekan.

 

dino-merlin-budva-2019-3


Merlin je u izjavi za tamošnje medije posebno pohvalio Budvu kao turističku destinaciju:


- Budva je posebna destinacija i zbilja to mislim, to nije kurtoazija, zato što nekako pratim taj razvoj i evo tu smo vrlo, vrlo često. Nevjerovatno koliko je sve to otišlo u jednom dobrom kontekstu, u jednom dobrom pravcu. To je jedna svjetska destinacija gdje je zbilja prestižno i čast svirati za Novu godinu. Evo, ovo mi je treći put i zbilja sam počastvovan tim. Prošle godine smo bili u Dubrovniku, one tamo u Sarajevu, a one ispred u Budvi, znači tako je blizu i nekako osjećam odgovornost zato što sam relativno često tu i ljudima morate uvijek dati malo više od onog prije, jer to je prirodna ljudskog postojanja.


Dio atmosfere pogledajte u priloženom videu...

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još