FOTO/ HUMANO DJELO ZA KRAJ USPJEŠNE POSLOVNE GODINE

Kompanija ROBOT darovala preko 3.000 paketića djeci koja boluju od malignih bolesti širom BiH

Biznis Klub27.12.18, 22:00h

Kompanija ROBOT darovala preko 3.000 paketića djeci koja boluju od malignih bolesti širom BiH
U skladu sa politikom društveno odgovornog poslovanja kompanija Robot završetak poslovne godine obilježava na human način. Ovom podrškom kompanija Robot je pokazala svoje srce i društvenu odgovornost koja je primjerena lideru na domaćem tržištu

 

 


Kompanija Robot svake godine u mjesecu decembru pruža ruku dobrote, ljubavi i sreće. Decembar je mjesec u kojem darujemo jedni druge, slavimo i širimo ljubav, a novogodišnja čarolija preplavi naše tople domove. 


- Naša ruka dobrote širom je otvorena svih 12 mjeseci tokom godine. Svoju podršku ponovo smo poslali širom Bosne i Hercegovine jer osmjeh, sreća i zadovoljstvo koje vam poklone porodice nemaju svoju cijenu – kaže Sandra Lekić iz marketing službe kompanije Robot. 


Kao društveno odgovorna kompanija, Robot, tokom cijele godine učestvuje u raznim projektima podrške širom BiH. U ovom prazničnom periodu, i ove, kao i svih prethodnih godina, kompanija Robot poklanja svoju pažnju onima kojima je pomoć najpotrebnija. 

 

robot-paketici-2


- Ove godine smo svoju pažnju usmjerili prema djeci s posebnim potrebama, kao i  prema djeci koja boluju od malignih bolesti širom Bosne i Hercegovine. Podijelili smo preko 3.000 paketića u Bihaću, Banjoj Luci, Bratuncu, Srebrenici, Sarajevu, Mostaru, Zenici i drugim krajevima BiH. Danas ovdje u Rajlovcu imamo već tradicionalnu dodjelu paketića za djecu centra Vladimir Nazor iz Sarajeva – kaže Sandra Lekić. 


U skladu sa politikom društveno odgovornog poslovanja kompanija Robot završetak poslovne godine obilježava na human način. Ovom podrškom kompanija Robot je pokazala svoje srce i društvenu odgovornost koja je primjerena lideru na domaćem tržištu. 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!