FOTO/ OD SADA NA JOŠ JEDNOJ LOKACIJI U GRADU

Nalaz na kućna vrata: Zavirite u novu dijagnostičku laboratoriju BIOMEDICALAB OTOKA u Sarajevu

Hronika26.12.18, 11:23h

Nalaz na kućna vrata: Zavirite u novu dijagnostičku laboratoriju BIOMEDICALAB OTOKA u Sarajevu
Pored centralne laboratorije BIOMEDICALAB u centru grada, u ulici Mehmeda Spahe br. 26b, nedavno je otvorena još jedna u sarajevskom naselju Otoka, sa ciljem pružanja visokokvalitetne zdravstvene usluge

 

Zdravlje nema cijenu! To zna, razumije i ponavlja onaj koji je bar jednom bio bolestan.


BIOMEDICALAB poslije godinu dana uspješnoga rada u Sarajevu i evidentne potrebe građana na polju medicinske dijagnostike, proširuje svoje kapacitete.


Pored centralne laboratorije u centru grada, u ulici Mehmeda Spahe br. 26b, nedavno je otvorena još jedna u sarajevskom naselju Otoka, sa ciljem pružanja visokokvalitetne zdravstvene usluge.

 

biomedicalab-2
Tačan nalaz je imperativ za ukupnu zdravstvenu procjenu.
Zato čuvajte svoje zdravlje i ispitajte ga u BIOMEDICALAB-u, od danas na još jednoj adresi u Sarajevu:
Ulica Džemala Bijedića 129, Nova Otoka.
Telefon: 033 203 434 ili patronažna služba 062 988 767
Mail: [email protected]
Radno vrijeme je od 7 do 19h a subotom od 8 do 14 sati.

- Ova laboratorija je opremljena savremenom, potpuno automatiziranom opremom, i vode je stručnjaci – inžinjeri i medicinski tehničari. Danas, kada su ljudi okupirani mnoštvom obaveza, izloženi stresu i pomanjkanju vremena, potrebno je da im vrijeme bude saveznik, a ne neprijatelj - pojašnjavaju iz BIOMEDICALAB-a


Stoga je BIOMEDICALAB uvela još jednu pogodnost - uslugu patronažne službe, popularno rečeno "nalaz na kućna vrata". Ona podrazumijeva uzimanje uzoraka u stanu pacijenta i dostavljanje izvještaja o ispitivanju na kućnu adresu.


- BIOMEDICALAB će i na ovoj lokaciji na brz, efikasan, tačan i precizan način pomoći našim građanima da dođu do tačnih rezultata laboratorijskih ispitivanja, a sve s ciljem očuvanja zdravlja korisnika. Cilj ove medicinske laboratorije je da svaki korisnik redovnim analizama preventivno djeluje na svoje zdravlje - kažu u BIOMEDICALLAB-u i poručuju:


- Naš slogan je "Volim biti zdrav. Vaš Biomedicalab". U želji da nas zdravlje prati u 2019. godini, našim korisnicima želimo dobro zdravlje i uspjeh na ličnom i poslovnom planu.

 

Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!