FOTO KOMENTAR/ Grad po mjeri Dodika

Gore lampice, šljokice i zvjezdice, dole specijalci u punoj 'ratnoj' opremi: Novogodišnja čarolija iz Banjaluke

Hronika26.12.18, 10:19h

Gore lampice, šljokice i zvjezdice, dole specijalci u punoj 'ratnoj' opremi: Novogodišnja čarolija iz Banjaluke
Bio sam cijeli dan na Trgu Krajine i nema tu šta da se priča, ako mislite da je Republika Srpska pravna država trpite, ako mislite da nije, nema priče - već borba, napisao je Puhalo

 

Psiholog i politički analitičar Srđan Puhalo na sebi svojstven način komentarisao je na Twitteru jučerašnja događanja u Banjaluci. Cijeli dan je proveo na Trgu Krajine i svjedočio sramnoj policijskoj akciji usmjerenoj protiv građana koji traže pravdu za Davida Dragičevića, mladića ubijenog u februaru prošle godine.

 

srdan-puhalo-policija-rs-banjaluka

 

- Bio sam cijeli dan na Trgu Krajine i nema tu šta da se priča, ako mislite da je Republika Srpska pravna država trpite, ako mislite da nije, nema priče - već borba. A ona tek sada počinje!!! - napisao je Puhalo.

 

puhalo-trg-banjaluke-cistoca

 

Puhalo je objavio i fotografiju, koja je izazvala brojne komentare, a na kojoj se vidi okićena Banjaluka i kordon specijalaca u punoj opremi.

 

srdan-puhalo-policija-nova-godina-banjaluka-dragicevic

 

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još