Nakon izjave advokata Davora Dragičevića

Ministar unutrašnjih poslova Srbije odgovorio jesu li pripadnici MUP-a Srbije juče razbijali proteste u Banjaluci

Hronika26.12.18, 09:02h

Ministar unutrašnjih poslova Srbije odgovorio jesu li pripadnici MUP-a Srbije juče razbijali proteste u Banjaluci
Ifet Feraget, advokat Davora Dragičevića, čije hapšenje je pokrenulo protest u Banjaluci, izjavio je ranije za BHRT da "postoje informacije" da su u akciji učestvovali "i specijalci koji nisu iz Republike Srpske"

 

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović rekao je da su netačne tvrdnje da su pripadnici MUP-a Srbije bili prisutni na protestu u Banjaluci, te naglasio da se nijedan pripadnik MUP-a Srbije ne nalazi, niti se nalazio na teritoriji bh. entiteta Republika Srpska - ni danas, niti prethodnih dana, javila je agencija Beta a prenijeli mediji.

 

"Povodom informacija koje su se pojavile u dijelu javnosti da su pripadnici MUP-a Srbije bili prisutni na demonstracijama u Banjaluci, želim da kažem da su svi koji to tvrde lažovi", rekao je Stefanović.

 

On je naglasio da je riječ o unutrašnjoj stvari Bosne i Hercegovine, u šta se Srbija ne miješa.

 

"Pozivam sve da prekinu sa izmišljotinama i sa uvlačenjem policije Srbije u unutrašnje stvari drugih država", rekao je Stefanović za Tanjug.

 

Ifet Feraget, advokat Davora Dragičevića, čije hapšenje je pokrenulo protest u Banjaluci, izjavio je ranije za BHRT da "postoje informacije" da su u akciji učestvovali "i specijalci koji nisu iz Republike Srpske".

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još