CURE NOVI DETALJI O JUČERAŠNJOJ PUCNJAVI

Sačekuša u centru Beča: Izrešetan sestrić folk pjevačice Dare Bubamare, sin poznatog crnogorskog mafijaša

Hronika22.12.18, 12:30h

Sačekuša u centru Beča: Izrešetan sestrić folk pjevačice Dare Bubamare, sin poznatog crnogorskog mafijaša
- Istina je da se to dogodilo. Jako sam tužna i u šoku zbog ovog što se desilo, prvo mu je ubijen brat, a sada ovo. Sutra se hitno vraćam iz Pariza za Novi Sad - rekla je kratko za "Blic" Dara Bubamara

 

 

Stefan Vilotijević (22), sestrić folk pevačice Dare Bubamare, izrešetan je u petak popodne u sačekuši u Beču, u kojoj je ubijen Vladimir Roganović koji važi za člana zloglasnog kavačkog klana.


Kako javlja Blic, Vilotijević je sinoć hitno operisan i nalazi se u teškom stanju u bolnici.


Sudbina Vilotijevića poslije ranjavanja je sinoć kasno uveče još bila nepoznata. Dok su crnogroski mediji tvrdili da je podlegao ranama, članovi porodice Vilotijević, koji su se oko ponoći javili redakciji ovog medija, tvrde da je Stefan Vilotijević još živ, teško ranjen i operisan.


- Istina je da se to dogodilo. Jako sam tužna i u šoku zbog ovog što se desilo, prvo mu je ubijen brat, a sada ovo. Sutra se hitno vraćam iz Pariza za Novi Sad - rekla je kratko za "Blic" Dara Bubamara.


Stefan Vilotijević je najmlađe dijete Kićuna Vilotijevića, koji je važio je za najuticajnijeg crnogorska bosa u Novom Sadu tokom tmurnih devedesetih godina prošlog vijeka. Ubijen je u novosadskom naselju Liman u julu 1999. godine u sačekuši ispred kafića „Kaskada“ dok je sjedio u svom „audiju“. Tada je podlegao povredama, a u pucnjavi je ranjen i jedan njegov rođak. 


Ovo ubistvo zvanično je najstarije neriješeno ubistvo u Novom Sadu. Nakon pucnjave, otvorena je istraga, a sumnjalo se da bi se razlog za ubistvo Kićuna mogao tražiti u sukobu sa porodicom Radulović. Spekulisalo se i da je ubistvo „rad“ tadašnje Službe državne bezbjednosti, ali to nikada nije dokazano.


Stefanov rođeni brat Filip bio je dobro poznat policiji prije nego što je ubijen 2015. godine, sa samo 25 godina. Još 2014. godine, godinu dana prije ubistva, imao je 16 krivičnih prijava.


Povezivan je sa raznim krivičnim djelima još od maloljetničkih dana, ali jedino je pravosnažno osuđen zbog pucnjave na beogradskom splavu „Džast vanila“ koja se dogodila 2013. godine. Tada je Vilotijević u društvu Vukašina Cmiljanića pripucao na splavu. 


Tom prilikom ubijena je Tamara Radulović (29), djevojka koju je pogodio zalutali metak. Zbog tog djela osuđen je Cmiljanić, a Vilotijević je osuđen na dvije i po godine zatvora zbog izazivanja opšte opasnosti, jer je pucao u pod.


Kićun Vilotijević ima i kćerku. Jelena Vilotijević Lalušić (27) dobila je nanogicu kada je uhapšena pod sumnjom da se bavila preprodajom narkotika, piše Blic.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIBN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!