Ljut na opoziciju

Dragičević: Pravda za Davida dobila je rješenje u Sarajevu, a vi, kvazi političari, gadite mi se i muka mi je od vas

Front18.12.18, 20:53h

Dragičević: Pravda za Davida dobila je rješenje u Sarajevu, a vi, kvazi političari, gadite mi se i muka mi je od vas
Ako vi vidite svoju fotelju i svoju budućnost tu, izvolite i sjedite, ali mi svama više nikada, rekao je Davor

 

Grupa građana okupila se još jednom na Trgu Krajine u Banjoj Luci gdje traže istinu i pravdu u slučaju ubistva Davida Dragičevića.

 

Prisutnim se obratio Davidov otac, Davor Dragičević, koji je prozvao sve one političare koji su ignorisali njega i okupljene građane prethodnu noć ispred Narodne skupštine.

 

- Grupa Pravda za Davida dobila je rješenje u Sarajevu, a svi vi kvazi političari i kvazi branitelji, pozicija i opozicija koji ste juče sjedili u u toj Narodnoj skupštini, koja je postala privatna skupština - vi prosipajte i dalje narodu svoje fore, ali meni i Grupi pravda za Davida ne možete. Ni jedan glas, a posebno opozicija, nećete dobiti. Naš glas će ići Davoru Dragičeviću ili bilo kome ko ovdje stoji. Ubrzo ćemo biti najjača snaga ove države i ovog naroda. Svi vi, bez obzira šta pričali za govornicom tzv. Narodne skupštine, posebno se odnosi za opoziciju, gadite mi se i muka mi je od vas. Ako vi vidite svoju fotelju i svoju budućnost tu, izvolite i sjedite, ali mi svama više nikada, rekao je Davor, javlja Buka.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 12

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još