Najavili spektakularno vjenčanje

John Bon Jovi stiže na svadbu popularnog crnogorskog pjevača!

Showbizz18.12.18, 19:51h

John Bon Jovi stiže na svadbu popularnog crnogorskog pjevača!
U današnje vrijeme je izuzetno teško iznenaditi ljude bilo čime, nestalo je spektakla. Ali radimo intenzivno na tome da bude nešto dosad neviđeno kod nas, u pitanju je jedna svjetska faca, rekao je on

 

Nenad Knežević Knez sljedeće godine će pred oltar odvesti svoju dugogodišnju izabranicu Tatjanu.

 

Pripreme za svdabu su uveliko u toku, a Knez je odlučio da vjenčanje, koje je prvobitno bilo planirano za ovu godinu, pomjeri za sljedeću kako bi svi njemu dragi ljudi mogli da prisustvuju.

 

– Vjenčanje će biti sredinom sljedeće godine, uzbuđen sam veoma i radimo na tome da sve bude fenomenalno. Odloženo je zbog obaveza nekih nama dragih ljudi, želimo da svi budu prisutni tog dana i da ga obilježe s nama – rekao je Knez za portal Espreso.rs i najavio pravi spektakl za taj dan.

 

knez-i-tatjana

 

– U današnje vrijeme je izuzetno teško iznenaditi ljude bilo čime, nestalo je spektakla. Ali radimo intenzivno na tome da bude nešto dosad neviđeno kod nas, u pitanju je jedna svjetska faca – rekao je on.

 

Kako piše “Kurir”, riječ je o slavnom pjevaču John Bon Jovi, koga Knez lično poznaje.

 

(Expresstabloid.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!