Poznat dres švedskog napadača

Zvanično je: Zlatan Ibrahimović potpisao ugovor!

Sport18.12.18, 18:45h

Zvanično je: Zlatan Ibrahimović potpisao ugovor!
Veoma smo sretni što smo potpisali ugovor sa Zlatanom

 

Američki klub LA Galaxy je ozvaničio potpis ugovora sa švedskim napadačem Zlatanom Ibrahimovićem koji će dres ovog kluba nositi i u sljedećoj sezoni, piše Oslobođenje.

 

- Veoma smo sretni što smo potpisali novi ugovor sa Zlatanom i jedva čekamo da se vrati u našu ekipu, rekao je generalni menadžer Galaxyja Dennis te Kloese i dodao:

 

- Pokazao je prethodne sezone o kakvom je igraču riječ i sa oduševljenjem gledamo prema sljedećoj sezoni. Kada nam se on vrati, nastavićemo sa pojačavanjem ekipe. Zlatan je inače postigao 22 gola uz deset asistencija na 27 utakmica u MLS ligi, te je postao treći igrač u historiji MLS lige koji je završio sezonu sa 20+ golova i 10+ asistencija. Također, Ibrahimović se pridružio Cristianu Ronaldu i Lionelu Messiju kao treći aktivni igrač koji je postigao 500 golova za klub i svoju državu, a to je uspio protiv Toronta, 15. septembra.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!