foto/ potpuno se povukla iz javnosti

Nit' manje žene, nit' većeg glasa: Bila je prva ljubav Željka Joksimovića i raskošno je pjevala...

Showbizz17.12.18, 16:43h

Nit' manje žene, nit' većeg glasa: Bila je prva ljubav Željka Joksimovića i raskošno je pjevala...
Naime, o njenoj i Željkovoj vezi brujalo se u javnosti, ali nikada nisu konkretno govorili jedno o drugom

 

Za pjevačicu Cecu Slavković mnogi su govorili – nit’ manje žene, nit’ većeg glasa. Nažalost, skoro više od decenije nismo joj čuli glas. Objavila je dva albuma i povukla se sa scene, a bila je poznata i kao djevojka Željka Joksimovića.

 

Naime, o njenoj i Željkovoj vezi brujalo se u javnosti, ali nikada nisu konkretno govorili jedno o drugom. Inače, Cecu Slavković upamtili su kao pjevačicu sa savršenim glasom, ali u jednom trenutku se potpuno povukla sa scene i iz javnosti.

 

ceca-slavkovic-zeljko-joksimovic

 

– Ako hoćete da znate šta je u mom životu bilo posljednje što sam očekivala, to je svakako medijska pažnja i estradno eksponiranje. Ako pitate da li sam uživala u tome što sam se redovno pojavljivala u medijima – nisam. Želim li da se vratim na estradu – ne želim; da li ću se jednog dana vratiti – ko zna. Rekla bih da to ne treba da radim u ovim godinama. Ono što mi nedostaje jesu mnogi divni ljudi koje sam upoznala dok sam živjela kao javna ličnost. I danas ih viđam, ali ne ispred, već iza kamere – objasnila je Ceca medijima svojevremeno svoju odluku.

 

(Hayat, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!