Foto raport / Podržao ih i Zlatan Ibrahimović

Glumci, sportisti, pjevači, geniji... Ovo su muškarci godine u BiH, ali među njima je i jedna žena...

Lifestyle17.12.18, 10:13h

Izvođač godine 2018 je Adnan Hamidović, javnosti poznatiji kao Frenkie, Glumac godine 2018 je Ermin Bravo, najnagrađivaniji glumac u Bosni i Hercegovini

 

Bosna i Hercegovina tradicionalno slavi muškarca. Jedan od najočekivanijih događaja godine, Izbor muškarca godine BiH upriličen je 15. decembra u hotelu Austria & Bosna u Sarajevu.

 

U organizaciji Media PR agencije i SNL magazina i ovoga puta proglašeni su dobitnici u kategorijama: Glumac godine 2018, Izvođač godine 2018, Sportista godine 2018, Humanista godine 2018, Genij godine 2018, Modni brend godine 2018, Ličnost godine 2018, Novinar godine 2018, Menadžer godine 2018, Dizajner godine 2018, Muškarac sa stilom 2018, Priznanje za životno djelo i Muškarac godine BiH 2018. Ove godine, kao što su i obećali, organizatori su zvanicama priredili veliko iznenađenje.  

 

„Bit ću iskren i priznati kako je ovogodišnja ceremonija bila najbolja do sada. Veliki trud i rad stoji iza same organizacije. Sretni smo što je naš Izbor podržao jedan od najvećih fudbalera današnjice, Zlatan Ibrahimović“, izjavio je Sanel Hadžić, urednik SNL magazina i vlasnik licence Izbor muškarca godine.

 

Da prate trendove i uvijek se trude prirediti svojim čitateljima nešto novo, dokaz je i livestream putem kojeg su svi mogli pratiti ovu ceremoniju. 

 

„Po prvi put na ovim prostorima imali smo i livestream na našem oficijelnom Youtube kanalu i tako smo pokazali da smo pioniri inovativnih ideja. Jako puno truda i rada je uloženo u ovaj projekt i ovaj događaj kruna je našeg rada“, rekla je Anita Polunić, PR SNL magazina i Media PR agencije.

 

Laskavu Titulu Muškarca godine 2018 ponio je Mahir Mujić, maratonac i humanista koji „prodaje kilometre“ i tako pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija.

 

Posebno interesantna kategorija ove godine bila je Najutjecajnija osoba na društvenim mrežama 2018 , a dobitnik priznanja u ovoj kategoriji je mladi Tuzlak, Mirza Mustafagić

 

Izvođač godine 2018 je Adnan Hamidović, javnosti poznatiji kao Frenkie, Glumac godine 2018 je Ermin Bravo, najnagrađivaniji glumac u Bosni i Hercegovini. Granoff je dobitnik titule Modni brend godine 2018, dok je Muškarac godine sa stilom 2018 bloger Baris Šabić.


Mladi bosanskohercegovački književnik Nermin Delić o kojem je i Forbes magazin napisao članak, ponio je titulu Genije godine 2018.


Ličnost godine 2018 je doc.dr.sc Almir Badnjević koji se zvanicama obratio video vezom, s obzirom na to da je trenutno u Indiji gdje se održava globalni forum o medicinskim uređajima. Glumac koji iza sebe ima zaista impresivnu karijeru, Zijah A. Sokolović, nosi titulu za Životno djelo 2018. Ove godine Sokolović je obilježio pedeset godina na daskama koje život znače.


Predsjednik Udruženja “Srce za djecu oboljelu od raka” sa opravdanjem ponio je titulu Humanista godine 2018. Na spisku dobitnika nalazi se i jedna žena koja s pravom nosi titulu Dizajnera godine 2018. To je Emina Husedžinović-Ibrahimović, jedna od najutjecajnijih dizajnera u našoj zemlji koja je ove godine proslavila dvadeset godina svoga rada.

 

Adnan Rondić je ovogodišnji Novinar godine 2018, Haris Kadenić je Manager godine 2018, dok je Sportista godine 2018 mladi bokser Adem Fetahović.
I ove godine najbolji su dobili specijalno priznanje statue Mistera.

 

Brojne zvanice iz javnog života – poznati glumci, pjevači, sportisti, influenceri, te tv ličnosti prvobitno su prodefilirali crvenim tepihom, a zatim prisustvovali najglamuroznijoj zabavi koja će se dugo pamtiti.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!