Nakon nesreće kod Nevesinja

Poznat identitet poginulih u nesreći Globtourovog autobusa, pet putnika teže povrijeđeno

Hronika15.12.18, 15:45h

Poznat identitet poginulih u nesreći Globtourovog autobusa, pet putnika teže povrijeđeno
Autobus preduzeća "Globtour", koji je prevozio putnike iz Beograda ka Nevesinju i Mostaru, prevrnuo jutros oko 8.00 časova na magistralnom putu između Nevesinja i Gacka u mjestu Vrtič

 

 

Igor Kuzman (48) iz Novog Sada i Ljiljana Boničić (66) iz Berana poginuli su prilikom prevrtanja autobusa "Globtoura" u mjestu Vrtič, kod Nevesinja, dok je 16 putnika povrijeđeno, od kojih petoro teže, rekao je za Srnu direktor Doma zdravlja Nevesinje Žarko Tamindžija.

 

Kada je riječ o pet teže povrijeđenih putnika, Tamindžija kaže da je dvoje prebačeno u mostarsku bolnicu, dvoje u Bolnicu u Trebinju, dok je jedno zadržano u nevesinjskoj bolnici.

 

"Jedanaest lica sa lakšim povredama je nakon zbrinjavanja pušteno kući", rekao je Tamindžija.

 

Što se tiče povreda, kaže Tamindžija, najviše su u pitanju lomovi, dok putnici imaju i promrzline.

 

Autobus preduzeća "Globtour", koji je prevozio putnike iz Beograda ka Nevesinju i Mostaru, prevrnuo jutros oko 8.00 časova na magistralnom putu između Nevesinja i Gacka u mjestu Vrtič.

 

U autobusu se nalazilo 22 putnika.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!