Foto / Nije stidljiv

Bludni pop u akciji: Jerej iz Rume šokirao mještane, procurile eksplicitne fotografije s ljubavnicom!

Hronika15.12.18, 09:43h

Bludni pop u akciji: Jerej iz Rume šokirao mještane, procurile eksplicitne fotografije s ljubavnicom!
Eparhija sremska SPC protiv njega pokrenula je postupak, optužila ga za povredu javnog morala i osjećanja vjernika, kao i kršenje crkvenih kanona i izdaju porodičnih vrijednosti

 

Srbijom je poput bombe odjeknula vijest da se pravoslavni jerej iz Rume našao u centru skandala nakon što se snimak njegovog seksa sa ljubavnicom proširio društvenim mrežama i portalima.


Eparhija sremska SPC protiv njega pokrenula je postupak, optužila ga za povredu javnog morala i osjećanja vjernika, kao i kršenje crkvenih kanona i izdaju porodičnih vrijednosti.

 

Za mnoge žitelje Rume ovo je pravi skandal i iznenađenje, a postoje i mještani koji su, kako kažu, znali za pojedine njegove afere i sklonosti ka ljubavnim avanturama.

 

- Bio je čest gost na slavama i rado se družio sa meštanima. Brzo je, međutim, počeo da ga bije glas da nije ravnodušan prema lepšem polu, nije ovo njegova jedina afera - kaže jedan od mještana koji je insistirao na anonimnosti.

 

U prilog ovim tvrdnjama ide i najnovija fotografija koja je isplivala, a na kojoj se vidi "druželjubivi pop" kako u krevetu uživa sa ljubavnicom. Ovoga puta su ljubavne igrice iz hodnika preselili u spavaću sobu, ali jedna stvar je ostala nepromenjena - želja da se sve zabilježi aparatoim mobilnog telefona.

 

Ovo nije jedini seks skandal koji trese ovaj gradić u Sremu. Naime i jedna čuvena doktorka osvanula je na internetu u više nego slobodnom izdanju. Za sada nije poznato kako je dospjela u javnost, ali jedno je sigurno, u Rumi svi bruje o nestašnim fotkama!

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 20

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još