Sve se na kraju svodi na to kako 'baratate' alatkom

Ako žudite za kojim ekstra centimetrom: Otkrijte poze za sve veličine penisa

DEPO PLUS09.12.18, 19:52h

Ako žudite za kojim ekstra centimetrom: Otkrijte poze za sve veličine penisa
Držimo se mi one dobre stare 'veličina nije bitna' jer sve se na kraju svodi na to kako s alatkom 'baratate' i koliko ste spremni biti kreativni

 


Veličina penisa uvijek je nepresušna tema i kako bi se reklo 'nikad zadovoljni' sa svojom alatkom. Bolje se mi držimo one dobre stare 'veličina nije bitna' jer sve se na kraju svodi na to kako s penisom 'baratate' i koliko ste spremni biti kreativni.

 

Stručnjakinja za seksualno zdravlje Kait Scalisi pozabavila se seksualnim pozama, ali na način da je uzela u obzir i veličinu penisa.

 
Ako biste voljeli da mu je veći…

 

Sretni se u vezi, ali ipak žudite za kojim ekstra centimetrom? Naravno, to mu nikad nećete reći! Bez brige, vaš muškarac ne mora piti 'čudnovate čajeve' za povećanje penisa jer se ovaj problemčić vrlo lako da riješiti.

 

Za dublju i jaču penetraciju stavite nekoliko jastuka ispod guze i bokova. Noge dignite visoko i naslonite ih na partnerova ramena ili čak možete saviti koljena.

 
Ako biste voljeli da mu je manji…

 

Bez obizra na to koliko to dobro zvučalo, veeeeeliki penis sa sobom povlači i dosta problema. Ako ne 'baratate' s njim oprezno, seks može biti bolan. I zaista je šteta da sva ta raskoš 'tamo dolje' propadne. Najbolje poze su one s boka, i kad partnerica raširi noge i jednu prebaci preko partnera. Žena tako ima mogućnost odrediti raspon pokreta.

 
Bez obzira na veličinu, prepustite se predigri…

 

Velika pažnja pridaje se samom činu seksa, ali mnogi zaboravljaju da veliki broj žena ne postiže orgazam samo penetracijom. Imao on manju ili veću alatku, ne zaboravite na predigru. Ljubljenje, lizanje, sisanje i trljanje imaju svoje čari. Pojedine žene mogu imati orgazme grudi, kao posljedica nadraživanja cijelih grudi ili samo bradavica ili orgazme cijelog tijela bez ikakvog genitalnog dodira.

 

Nismo zaboravili na analni seks

 

Možemo slobodno reći da je jedan od benefita koji donose manji penisi upravo analni seks. Vrlo je važno krenuti polako i po mogućnosti prstom ili igračkama. I onda pomalo krenuti na pravu stvar.

 

(Živim.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!