VIDEO/ TEŠKA KOMUNIKACIJA

Migranti u Bihaću zaspali u tuđoj kući, a kada su se probudili, uslijedio je šok... Pogledajte 'obračun' sa krajiškim policajcima!

Hronika07.12.18, 12:27h

Migranti u Bihaću zaspali u tuđoj kući, a kada su se probudili, uslijedio je šok... Pogledajte 'obračun' sa krajiškim policajcima!
Iako su ove scene vrlo dramatične i tužne, policijska intervencija djeluje pomalo komično zbog načina komunikacije s migrantima i njihove zbunjenosti nakon što su ih probudili u tuđim krevetima

 

 


Drama sa migrantima u BiH, tačnije po Krajini, traje i dalje, a nerijetko se dešava da migranti provaljuju u prazne kuće kako bi se u njima barem malo utoplili i prespavali. Jedan takav slučaj zabilježen je u okolini Bihaća, kada je po dobijanju prijave policija izašla na lice mjesta.


Policjaci su snimili intrvenciju, a video je objavljen na Facebooku u srijedu, 05. decembra.   


Iako su ove scene vrlo dramatične i tužne, policijska intervencija djeluje pomalo komično zbog načina komunikacije s migrantima i njihove zbunjenosti nakon što su ih probudili u tuđim krevetima.


- Šta je, ustaj, aufstehen, diži se, bolan, 'alo... - čuje se kako govori policajac i udara rukom migranta po nogama, a drugi dodaje: 'Ti k'o u svojoj kući, bolan...'

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!