Foto / Nasmijala prijatelje

Naručila je zavodljivi božićni kostim online, a kada ga je obukla... Ovo morate vidjeti!

Lifestyle07.12.18, 11:45h

Naručila je zavodljivi božićni kostim online, a kada ga je obukla... Ovo morate vidjeti!
Gledajući se u tom nimalo seksi izdanju, odlučila je nasmijati svoje prijatelje i porodicu


Lisa Williamson, 28-godišnja je majka dvoje djece iz Edinburgha, a ovog je Božića željela zablistati u seksi božićnom izdanju.


Već smo više puta vidjeli kako ono što se prodaje na internetu nije ni približno slično onome što zaista stigne na kućnu adresu. Naravno, riječ je o odjeći koja na fotografijama izgleda kao za modnu pistu.

 
Lisa je odlučila "riskirati" pa je na eBayu naručila seksi božićni kostim koji je namjeravala odjenuti za trening plesa na šipki.


Kada je primila naručenu odjeću, umjesto sreće i oduševljenja, uslijedilo je razočaranje, ali i smijeh. 

 

kostim-djeda-mraza


Čim je otvorila paket, primijetila je da nešto ne štima. Odjeća nije izgledala glamurozno kao na fotografijama već jeftino, a i veličina je bila premala iako je naručila pravi broj. 


Ipak, odlučila je isprobati kostim i rezultat je – urnebesan!

 
Gledajući se u tom nimalo seksi izdanju, odlučila je nasmijati svoje prijatelje i porodicu i "sramotne" fotografije objaviti na Facebooku. 


"Ono, kada čekate dugo da dođe paketić s onim što ste naručili, a dobijete nešto što nema veze s predmetom koji ste platili... Jedino je boja ista."
 

Napisala je to Lisa uz fotografije, a post je zaista nasmijao mnoge koji su joj ostavili popriličan broj smajlića. 


Neki su komentirali i kako je veličina kostima premala te da bi trebala naručiti veći broj, neki su komentirali da oblik njezina tijela nije za ovakav odjevni predmet. Lisa je objasnila kako je u opisu prodavač naveo da je ovaj kostim vrlo ugodan za nošenje, da odlično stoji te da je odlične kvalitete. Lisa se, naravno, s tim ne slaže. 


Zatražila je povrat novca te joj je prodavač ponudio tek trećinu od iznosa, ali i "velikodušno ponudio" da zadrži naručeni kostim. 

 

(Vecernji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!