Video / 'Ušlagirali' se uz potoke alkohola

Objavljen šokantni snimak: Kolašinac i saigrači iz Arsenala udišu azotni oksid, jedan se onesvijestio!

Sport07.12.18, 11:16h

Objavljen šokantni snimak: Kolašinac i saigrači iz Arsenala udišu azotni oksid, jedan se onesvijestio!
Kolašinac, Lacazette, Özil, Aubameyang, Guendouzi, Mkhitaryan i Mustafi su bili u ludom izlasku tokom kojeg su udisali dušikov oksid, pili votku i šampanjac

 

Šokantna snimka koju je objavio Sun prikazuje nekoliko igrača Arsenala u izlasku i onesviještene nakon što su udisali dušikov oksid, koji je kod nas poznat i kao plin smijavac.

 

Na snimci zaštitnih kamera se vidi društvo u kojemu su bh. reprezentativac Sead Kolašinac, Alexandre Lacazette, Mesut Özil, Pierre-Emerick Aubameyang, Matteo Guendouzi, Henrikh Mkhitaryan i Shkodran Mustafi. 

 

Snimka je iz kluba Tapea koji se nalazi londonskom u Mayfairu, a prema onome što se vidi, dušikov oksid su udisali svi igrači osim Armenca Mhitarjana i Nijemca Mustafija. Vidi se i kako su stariji na to poticali 19-godišnjeg Francuza Guendouzija koji se i onesvijestio, prenosi 24sata.hr.

 

Sve se dogodilo na zabavi prije početka sezone u augustu, a navodno je na njoj bilo čak 70 žena. Osim plina smijavca, pili su se šampanjac i votka, a račun je iznosio 30 hiljada funti!

 

Plin smijavac nije ilegalan u Engleskoj, ali je zabranjena njegova prodaja maloljetnicima. Posljedice udisanja su padanje u nesvijest, a u najgorem slučaju nedostatak kisika može izazvati i smrt. Ako se udiše samo mala količina, izaziva nekontrolirano smijanje, zbog toga se i naziva 'smijavac'.

 

Sead Kolašinac je igrač Roberta Prosinečkog u reprezentaciji BiH, ali je u posljednje vrijeme "na tankom ledu" sa Žutim. Prosinečki ga nije pozvao na posljednje utakmice reprezentacije protiv Austrije i Španjolske, tvrdio je da je ozlijeđen iako je igrao tada za Arsenal. Kasnije je Žutog zbog "laži" javno prozvao igračev agent Gordon Stipić.

 

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE!

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!