Novi slučaj

Lovci na pedofile razotkrili još jednog manijaka iz BiH: Supruga ne zna da se dopisujem s djevojčicama

Hronika05.12.18, 10:19h

Lovci na pedofile razotkrili još jednog manijaka iz BiH: Supruga ne zna da se dopisujem s djevojčicama
Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona rečeno nam je da su upoznati sa slučajem

 

U zamku tima organizacije „Stop pedofiliji SP“ upao 56-godišnji B. Ć. iz Busovače, koji je nasjeo na lažni profil 13-godišnjakinje.

 

U zamku srbijanskih lovaca na pedofile upao je još jedan manijak iz Bosne i Hercegovine. Ovaj put razotkrili su 56-godišnjeg B. Ć. iz Busovače, koji je nasjeo na lažni profil 13-godišnjakinje iza koje se krije tim organizacije „Stop pedofiliji SP“.

 

Prema ustaljenom scenariju, 56-godišnji manijak prvi se javio djevojčici. Na početku razgovora zanimao se za njene lične podatke. Djevojčica je napisala da ima 13 godina, na šta joj je pedofil odgovorio da je mnogo stariji od nje. Manijak je bio lukav. Djevojčici je napisao kako joj ne želi smetati jer se takve poruke odmah pogrešno protumače.

 

Potom je napisao kako ima suprugu koja ne zna da se on dopisuje s djevojčicama. Trinaestogodišnjakinji je davao i komplimente, pišući kako je lijepa i da bi je pitao da mu bude djevojka da je on 15-godišnjak. Pitao ju je još rastu li joj grudi i g… te diraju li je dječaci. Čak joj je postavio pitanje bi li voljela kad poraste biti s mlađim ili starijim muškarcem. Sve ove poruke objavljene su na Facebook stranici „Stop pedofiliji SP“.

 

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona rečeno nam je da su upoznati sa slučajem.

 

– Naši pripadnici poduzimaju sve potrebne mjere i radnje u tom pravcu – rekao je za Avaz Hasan Hodžić, portparol MUP-a SB

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!