VIDEO/ Van svake kategorije

Denis Barta iz Sarajeva osvojio publiku i ušao u finale Supertalenta: 'Ti si heroj'

Showbizz03.12.18, 10:35h

Denis Barta iz Sarajeva osvojio publiku i ušao u finale Supertalenta: 'Ti si heroj'
Denis je supertalent, vi ste super otac i i super čovjek, vi ste van svake kategorije. Ja nekako smatram da moj život bez glazbe ne bi imao smisao, a onda gledam Denisa i shvatim da bez Denisa i njegove glazbe naš život ne bi bio bogat i oplemenjujuć, rekla je Martina Tomčić

 

Pretposljednja polufinalna emisija Supertalenta na Nova TV donijela je imena još dvoje finalista. Publika je najviše svojih glasova dala Denisu Barti, a žiri je odlučivao između Elene Brnić i cheerleading kluba Lana. Svi članovi svoje su glasove dali Eleni Brnić, zlatnom gumbu Maje Šuput.

 

Denis Barta još je jednom dirnuo i publiku i žiri. Izveo je pjesmu Miše Kovača "Ostala si uvijek ista".

 

"Ja mislim da je svaka riječ suvišna i neadekvatna. Denis je supertalent, vi ste super otac i i super čovjek, vi ste van svake kategorije. Ja nekako smatram da moj život bez glazbe ne bi imao smisao, a onda gledam Denisa i shvatim da bez Denisa i njegove glazbe naš život ne bi bio bogat i oplemenjujuć", rekla je Martina Tomčić.

 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!