MALO POLITIKE, MALO HISTORIJE, MALO EROTIKE

Ups!!! Bolji seks i još bolji orgazam na stranici Ministarstva kulture Republike Srpske

Hronika02.12.18, 19:02h

Ups!!! Bolji seks i još bolji orgazam na stranici Ministarstva kulture Republike Srpske
- Neprimjeren sadržaj na portalu je primijećen i odmah je ukinut. U pitanju je neaktivan link neprimjerenog naslova koji je postavljen neovlaštenim pristupom na server. Veliki broj servera svakodnevno je predmet zlonamjernih napada i zbog toga smo povećali sigurnost - istakla je Aleksandra Marić iz Ministarstva

 


Devet savjeta za bolji orgazam! Grublji seks - bolja veza! Free sex online! Erotska masaža! Ovo su poruke koje se nalaze na portalu Ministarstva prosvjete i kulture RS, Skupštine Grada Banje Luke i portala Republikasrpska.net.


Na portalu za kulturu Ministarstva prosvjete i kulture RS nalazi se link koji vodi do sadržaja za odrasle. U Ministarstvu kažu da su uočili tu grešku i da su je odmah ispravili, piše Avaz.


- Neprimjeren sadržaj na portalu je primijećen i odmah je ukinut. U pitanju je neaktivan link neprimjerenog naslova koji je postavljen neovlaštenim pristupom na server. Veliki broj servera svakodnevno je predmet zlonamjernih napada i zbog toga smo povećali sigurnost - istakla je Aleksandra Marić iz Ministarstva.


Neprimjeren sadržaj nalazi se i na stranici Skupštine Grada Banje Luke. U Gradskoj upravi ističu da stranica Skupštine Grada nije u njihovoj nadležnosti i da je očigledno da je istekla domena, nakon čega je stranica automatski preusmjerena na daleko zanimljiviji sadržaj.


Seksi sadržaj, u vidu malih oglasa, nalazi se i na portalu Republikasrpska.net, ali je brzo uklonjen.

 

(Avaz/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!