DUGO ČUVANA TAJNA

Ovo niko nije znao: Kako je zapravo Božo Vrećo počeo karijeru i kako se nekad zvao?

Showbizz01.12.18, 20:38h

Ovo niko nije znao: Kako je zapravo Božo Vrećo počeo karijeru i kako se nekad zvao?
Postoji i dio njegove povijesti koju, čini se, skriva jer na Youtube platformi naprosto je nemoguće pronaći video iz vremena o kojem pišemo

 

 

Božo Vrećo jedan je od najboljih izvoznih proizvoda Bosne i Hercegovine. Njegova se glazba sluša diljem regije, a njegovi koncerti redovno su rasprodani, piše Dnevnik.hr o regionalno popularnom bh. pjevaču sevdaha.


Ipak, postoji i dio njegove povijesti koju, čini se, skriva jer na Youtube platformi naprosto je nemoguće pronaći video iz vremena o kojem pišemo.


Naime, radi se o tome da je Božo Vrećo prije deset godina bio sudionik srpske inačice showa Supertalent te svojim nastupom uspio doći do polufinala.


To smo saznali tako što smo neki dan slučajno gledali reprizu tog showa na kablovskoj mreži, piše Dnevnik.hr.


Božo se je tada predstavljao kao Božidar i pokazao je kako jednako dobro može da otpjeva i Pavarotija i Michaela Jacksona, a u polufinalu je izveo talijansku baladu u stilu San Remo festivala.


Google također ima malo podataka o ovom nastupu pa je za pretpostaviti da se netko potrudio izbrisati video materijale na kojima se vidi Božin, zapravo Božidarov, početak.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još