foto/ transformacija je moguća

Ova žena se u osam mjeseci prepolovila do neprepoznatljivosti i otkrila tajnu: Nisam popila čarobnu pilulu, ali sam zato...

ŽENA iN01.12.18, 12:27h

Ova žena se u osam mjeseci prepolovila do neprepoznatljivosti i otkrila tajnu: Nisam popila čarobnu pilulu, ali sam zato...
Njena transformacija je počela u trenutku kada nije imala cilj smršaviti do određene težine, već učiniti nešto za vlastito zdravlje

 

Svatko tko kaže da se jednog dana probudio i odlučio smršavjeti vjerojatno ne otkriva cijelu istinu. Proces od želje i ideje do konačne odluke traje malo duže, a tako je i u slučaju Ane-Marie Klisz koja je svoju ispovijest podijelila na Instagramu.

 

“Voljela bih vam reći da se prije osam mjeseci dogodio 'klik' i da je sve sjelo na svoje mjesto. Ili da sam popila čarobnu pilulu koja me motivirala, ali nije tako”, napisala je uz fotku kojoj je usporedila svoj izgled prije osam mjeseci i danas.

 

dijeta

 

Klisz je bila nezadovoljna odnosom koji ima prema vlastitom tijelu. 

 

“Nisam bila nesretna sa svojim životom. Uživala sam, ali sam bila razočarana jer sam znala da ne živim zdravo i prestala sam brinuti”, dodala je.

 


Njena transformacija je počela u trenutku kada nije imala cilj smršaviti do određene težine, već učiniti nešto za vlastito zdravlje. 

 

“Na hranu sam gledala isto. Nisam krenula na dijetu ili počela piti dodatke prehrani”, napisala je.

 

Počela je vježbati i u tome uživati. Počela se događati tjelesna promjena, ali važnija joj je bila ona mentalna.

 

“Ponosila sam se sobom i to je sve promijenilo”, kaže i poručuje drugima da im upravo to treba biti cilj: ponositi se vlastitim napretkom i osjećati se dobro u svojoj koži, bez obzira na težinu.

 

(Index, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!