Dovodi se u vezu s ubistvom Adisa Šehovića i Davora Vujinovića

Produžen pritvor Srećku Trifkoviću, on tvrdi: 'I meni je cilj da se otkriju ubice sarajevskih policajaca'

Hronika28.11.18, 15:15h

Produžen pritvor Srećku Trifkoviću, on tvrdi: 'I meni je cilj da se otkriju ubice sarajevskih policajaca'
Srećku Trifkoviću jednomjesečni pritvor određen je, podsjećamo, 31. oktobra. Sudu se jučer obratio i sam Trifković rekavši da nema veze sa dešavanjima od 26. oktobra te da je i njemu cilj da se otkriju počinioci

 

Kantonalni sud u Sarajevu donio je rješenje o produženju pritvora Srećku Trifkoviću za još dva mjeseca, potvrđeno je za N1 iz ovog Suda.

 

Tužilaštvo Kantona Sarajevo je, podsjećamo, zatražilo produženje pritvora Trifkoviću koji se dovodi u vezu s ubistvom policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića. Kasno poslijepodne jučer održano je ročište.

 

Srećku Trifkoviću jednomjesečni pritvor određen je, podsjećamo, 31. oktobra. Sudu se jučer obratio i sam Trifković rekavši da nema veze sa dešavanjima od 26. oktobra te da je i njemu cilj da se otkriju počinioci.

 

Njegov advokat Tatjana Savić za N1 je kaže - brojne nelogičnosti prate istragu. Traže da predmet pruzme državno pravosuđe.

 

(n1, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!