poznata bh. voditeljica doživjela zdravstvenu dramu

Ika Ferer - Gotić kolabirala i završila na KCUS-u: Otrčala sam do redakcije i srušila se...

Hronika27.11.18, 20:45h

Ika Ferer - Gotić kolabirala i završila na KCUS-u: Otrčala sam do redakcije i srušila se...
Osjetila sam da mi je počela trnuti desna strana glave još tokom vijesti u jutarnjem živom programu, ali sam izgurala do kraja, otrčala do redakcije i srušila se

 

Ika Ferer-Gotić, voditeljica na N1 televiziji, prije nekoliko dana je kolabirala i završila na Neurološkom odjelu Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS).

 

U jučerašnjoj ispovijesti za „Dnevni avaz“, voditeljica, koja se nalazi u bolnici na pretragama, kazala  je da su je spasili kolektiv N1 televizije i brza reakcija Hitne pomoći.

 

Bez panike

 

- Sve se desilo na poslu. Osjetila sam da mi je počela trnuti desna strana glave još tokom vijesti u jutarnjem živom programu, ali sam izgurala do kraja, otrčala do redakcije i srušila se. Moje kolege odmah su reagirale i Hitna je stigla vrlo brzo. Divan kolektiv! Znali su bez panike šta i kako da urade – priča nam Ferer-Gotić.

 

Mada se sada, kako kaže, osjeća bolje, Ika priznaje da se uplašila za svoje zdravlje, te će još neko vrijeme ostati u KCUS-u kako bi ljekari pratili njeno stanje.


 
- U bolnici me motre i paze, da ne bi krenulo nagore. Sada sam dobro, hvala Bogu, ali ću ostati još neko vrijeme u bolnici kako bih se potpuno oporavila. Nažalost, svi se mi kasno sjetimo da vodimo brigu o sebi, ali treba se čuvati. Do mojih zdravstvenih problema doveo je stres zbog djece, zbog posla – priznaje Ika.

 

Iako ističe da je jaka, pozitivna i optimistična, voditeljica kaže...

 

- Desi se u određenom trenutku da se, kada imaš ubrzan život, samo srušiš, koliko god da si jak. Uplašila sam se u smislu da neću biti u stanju da se brinem za sebe i svoju djecu, ako bi to što mi se desilo ostavilo neke posljedice. No, hvala Bogu, oporavak ide u dobrom smjeru – priča Ika.

 

Ostatak pojedinosti iz ispovijesti poznate voditeljice pronađite ovdje

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još