ŠOPING AVANTURA KOJA SE NE PROPUŠTA

Black Weekend u Sport Vision radnjama: Dodatni popusti na već snižene artikle, ali to nije sve...

Biznis Klub22.11.18, 13:51h

Black Weekend u Sport Vision radnjama: Dodatni popusti na već snižene artikle, ali to nije sve...
Od 23. do 25.11. možete da ostvarite 30% popusta na sve nesnižene i 15% popusta na sve snižene artikle u Sport Vision multibrend radnjama dok vas u Sport Vision outlet radnja očekuje dodatnih 20% popusta na sve

U Sport Vision radnjama Black Friday sniženja traju duže. Samo za vas pripremili smo BLACK WEEKEND pogodnosti.


Kako se ove jeseni sportska ležernost pokazala kao pun pogodak kada je u pitanju izbor obuće i odjeće u kojoj treba da provedete svoj radni dan, omogućili smo kupovinu uz značajno niže cijene kao dio specijanih Black Friday pogodnosti.


Od 23. do 25.11. možete da ostvarite 30% popusta na sve nesnižene i 15% popusta na sve snižene artikle u Sport Vision multibrend radnjama dok vas u Sport Vision outlet radnja očekuje dodatnih 20% popusta na sve.   


Da li se odlučili za dukserice sa upečatljivim bojama, za udobne donje dijelove trenerki ili pak patike, cipele i čizme svjetski poznatih brendova nećete pogriještiti kupovinom u Sport Vision radnjama.


Dakle, ove sezone svakako imate priliku da ispratite najnovije trendove jer možete da kupujete uz pogodnosti i zato požurite do najbliže Sport Vision radnje i nabavite novi trendi komad.

 

Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!