Primamljiva ponuda

Američki grad plaća 10.000 dolara onima koji dosele, evo koje kriterije trebate ispuniti

Biznis Klub18.11.18, 15:35h

Američki grad plaća 10.000 dolara onima koji dosele, evo koje kriterije trebate ispuniti
Da biste bili razmatrani za ovu financijsku naknadu, trebate biti stariji od 18 godina

 

Talsa nudi 10.000 dolara onima koji su spremni da odu da rade u taj grad u američkoj državi Oklahomi na period od godinu dana.

 

Da biste bili razmatrani za ovu finansijsku naknadu, morate biti stariji od 18 godina, da imate posao (koji možete da obavljate iz bilo kog dijela svijeta povezanog internetom), biti spremni da se preselite u roku od šest mjeseci i da vam bude dozvoljen rad u SAD.

 

Odabrani kandidati moći će da se presele u novouređene stanove Tulsa Arts Districtate i da plaćaju samo 33 odsto od realne cijene zakupnine. Režije će biti besplatne prva tri mjeseca.

 

Za potrebe posla, dobićete besplatno članstvo u kompaniji "36 Degrees Northu", koje vam osigurava mjesto za obavljanje posla, konferencijske dvorane za sastanke, Wi-Fi i druge poslovne pogodnosti.

 

Glavni cilj programa je da privuče kreativnu i tehnološki potkovanu radnu snagu u Tulsu koja želi da oživi preduzetnički duh.

 

Odabrani kandidati će odmah dobiti 2.500 dolara za troškove preseljenja, a mjesečno će im na račun lijegati po 500 dolara, po isteku godinu dana biće im isplaćeno preostalih 1.500 dolara, piše "Poslovni dnevnik".

 

(poslovni.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!