Fabrizio Corona već otkrio pikanetrije iz njihovog seksualnog života

Bivša djevojka pokojnog Anthonyja Bourdaina ponovno ljubi: Asia Argento u vezi s bivšim suprugom Nine Morić

Showbizz18.11.18, 12:13h

Bivša djevojka pokojnog Anthonyja Bourdaina ponovno ljubi: Asia Argento u vezi s bivšim suprugom Nine Morić
Iako je Bourdain preminuo prije samo nekoliko mjeseci, njegova bivša već je pronašla novu ljubav. Sreću je pronašla u zagrljaju bivšeg supruga hrvatske manekenke Nine Morić, Fabrizia Corone koji je nedavno izašao iz zatvora

 

Bivša djevojka nedavno preminulog kuhara Anthonyja Michaela Bourdaina, glumica Asia Argento (43) ponovno ljubi. Samo pet mjeseci nakon Bourdainove smrti, uhvaćena je u zagrljaju italijanskog poduzetnika Fabrizia Corone (44).

 

asia-argento

Asia Argento

 

Corona je poznatiji kao bivši muž manekenke Nine Morić (42), a nedavno je izašao iz zatvora gdje je završio zbog ucjenjivanja slavnih osoba.

 

-  Čujemo se svaki dan, a iznenadila sam se koliko je on zapravo osjećajan muškarac. Uvijek je jako nježan prema meni - rekla je za italijanske medije Asia. Priznala je i to da s Coronom još uvijek osjeća 'leptiriće u trbuhu'.

 

I Corona je priznao da se on i glumica već neko vrijeme viđaju, a otkrio je i neke pikanterije iz njihovoj seksualnog života. Priznao je da su spavali zajedno već na drugom spoju, prenosi Daily Mail.

 

- Razgovarali smo satima... Zatim sam ustao, uhvatio ju i poljubio. Polegao sam ju na stol i vodio ljubav s njom barem sat vremena - rekao je u talk showu Verissimo.

 

Nina Morić

Nina Morić

 

Podsjetimo, hrvatska manekenka i Corona vjenčali su se 2001., a samo godinu dana kasnije dobili su i sina Carlosa Mariu (16). Par je stalno prekidao i iznova se mirio sve do 2009. kad je Fabrizio tada navodno prevario Ninu, a zatim je i ostavio zbog argentinske manekenke Belen Rodriguez (34).

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!