Oglasio se selektor Zmajeva

BiH večeras igra protiv Španije, Prosinečki kaže: 'Utakmica je ozbiljna, iako prijateljska'

Sport18.11.18, 10:00h

BiH večeras igra protiv Španije, Prosinečki kaže: 'Utakmica je ozbiljna, iako prijateljska'
Poznajem ih jako dobro, igrao sam sa Luis Enriqueom, prijatelji smo. Radi se o veoma dobrom treneru koji iza sebe ima rezultate i nadam se da će ih imati u španskoj reprezentaciji, dodao je Prosinečki

 

Bosna i Hercegovina večeras igra prijateljsku utakmicu sa Španijom. Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki na sinoćnjoj konferenciji za medije u Las Palmasu je rekao kako je utakmica ozbiljna iako je prijateljska, „jer duel sa Španijom je uvijek velika stvar.“

 

„Dat ćemo sve od sebe da odradimo dobru utakmicu", najavio je Prosinečki koji je potom uputio komplimente protivniku, a posebno selektoru Luisu Enriqueu.

 

"Španija je odlična reprezentacija koja je u procesu smjene generacije. U Hrvatskoj su izgubili 3:2 i žele pred svojom publikom napraviti dobar rezultat. Poznajem ih jako dobro, igrao sam sa Luis Enriqueom, prijatelji smo. Radi se o veoma dobrom treneru koji iza sebe ima rezultate i nadam se da će ih imati u španskoj reprezentaciji", dodao je Prosinečki.

 

(Bljesak.info, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!