FOTO/ VIKEND IZNENAĐENJE U GAVNOM GRADU

Nesvakidašnje scene u centru Sarajeva: Titovom ulicom kotrljale se velike bačve, građani zbunjeno gledali šta se dešava

Showbizz17.11.18, 15:47h

Nesvakidašnje scene u centru Sarajeva: Titovom ulicom kotrljale se velike bačve, građani zbunjeno gledali šta se dešava
Ovo je prvi put da se u Sarajevu organizuje ovakav event, za koji u Hrvatskoj i Sloveniji uvijek vlada ogromno interesovanje i traži se pozivnica više

 

 


Sve današnje prolaznike Titove ulice iznenadilo je jedno jako veselo iskustvo. Naime, grupa momaka je baš tom ulicom kotrljala velike bačve! Iznenađeni građani su ovaj neobičan događaj podijelili i na svojim društvenim mrežama, pa se priča o „kotrljajućim bačvama“ ubrzo proširila i po Internetu. 


Iza ovog nesvakidašnjeg performansa krije se najava još neobičnije zabave. Naime, idućeg petka, 23. novembra, kao uvod u prazničnu atmosferu, John Jameson organizuje jednu od svojih poznato dobrih zabava u obnovljenom kultnom kinu Imperijal, te tako nastavlja priču njegovog oživljavanja. 


Ovo je prvi put da se u Sarajevu organizuje ovakav event, za koji u Hrvatskoj i Sloveniji uvijek vlada ogromno interesovanje i traži se pozivnica više. Domaćin ovog eventa u našem glavnom gradu biti će glumac Kemal Čebo, a pored sjajne hrane, viskija i vrhunskih koktela, u toplom ambijentu kultog kina Imperijal, prisutne će zabavljati i posebno odabran bend. 


Za sve muškarce tu je Alen i njegov "Alen's Barbershop" tim koji će, samo za ovu priliku, na samom eventu sređivati bradu i brkove svim muškarcima, kako bi bili sigurni da je kompletan ugođaj i uživanje u vrhunskom viskiju neometano. 


Svi koji danas nisu uspjeli uhvatiti svoju pozivnicu za ovu nezaboravnu zabavu, još uvijek imaju šanse kod nekog sa liste neustrašivih i inspirativnih party ambasadora: Srđan Radanović, Edvin Kalić, Radoš Jovanović, Jaan Amir Alić, Haris Sarajlić, Adnan Čomor, Adnan Goro, tattoo studio Mustre i Šare, The Brew Pub ili na službenom Jameson Instagram profilu.


Jameson is back in town i časti pićem, a sve govori u prilog tome da nam donosi i zabavu godine! 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!