VELIČINA JE (IPAK) BITNA

Moj dečko ima 'anakondu' od 22 centimetra: Kad sam ga prvi put vidjela golog, šokirala sam se, to nije onako kako se čini...

DEPO PLUS16.11.18, 10:50h

Moj dečko ima 'anakondu' od 22 centimetra: Kad sam ga prvi put vidjela golog, šokirala sam se, to nije onako kako se čini...
Žene stalno govore da vole jako velike penise, ali nisam baš sigurna da su se mnoge od njih s takvim penisom susrele u stvarnom životu. Ne znaju u što se upuštaju! Velik penis zapravo može zagorčati vaš odnos

 

 

 

Navodno je prosječna veličina penisa 13.1 centimetar, a tek 5 posto muškaraca ima penis veći od 16 centimetara. No, kako izgleda život žena koje su suočene s pravim anakondama? Nisu sve sretne kao što biste možda isprva pomislili. Potvrdit će to iduća priča koju prenosi 100posto.hr.


Sophie (27) i Tom (25)

Kad je krut, Tomov penis je velik 22 centimetra i jako je debeo, upravo je njegova debljina ono što nam otežava seks. Njegov penis izgleda veliko čak i kad nije u erekciji. Zapravo, izgleda još deblje.


Nije me upozorio na anakondu u svojim gaćama pa sam ostala šokirana kad sam ga prvi put vidjela. 'O moj bože!' Te su riječi samo izašle iz mojih usta. Nikad prije nisam vidjela tako veliki penis, a nije čak bio niti dignut! On se samo nasmijao, valjda je tu reakciju doživio već i ranije.


Zbog veličine njegova penisa smo zapravo i prekidali. Jako se volimo i stalo nam je jednom do drugoga, ali nekad se ne možemo seksati koliko bismo htjeli jer kad čovjek ima toliko velik penis, ne može baš to raditi brzo i žestoko koliko bi htio.


Mislim da je i Tom zbog te situacije prilično frustriran jer se boji da bi me mogao ozlijediti. Obično se držimo drugih seksualnih aktivnosti, a ne penetracije, jer nam je tako lakše.


Zbog tih stvari imamo problema u vezi, a zato se nikad nismo niti zajedno uselili. Trenutačno se seksamo tri do četiri puta tjedno. Dio vremena provodimo zajedno, ali nam je jednostavnije biti razdvojeni jer bismo se inače zanijeli. Osim toga, na taj način nam je svaki susret posebniji.


Bez obzira na to koliko često prekidali, uvijek se vraćamo jedno drugome jer je kemija između nas prejaka. Kad bih se seksala s drugim ljudima, za vrijeme razdvojenosti od Toma, a oni bi imali tanak ili mali penis, bila bih razočarana.


Nakon što imamo penetrativni seks, treba mi neko vrijeme da se oporavim. Osim toga, ne možemo seksati baš dugo iz očitih razloga. Najčešće se seksamo u misionarskoj pozi jer nam je tako najlakše. Nekad zna biti dosta bolno, jer ljudi imaju unutarnje organe pa kad gurne u krivo mjesto, osjetim jake bolove.


Mislim, lijepo je vidjeti takav penis, ali voljela bih da je manji. Rekla bih da se on njime jako ponosi, ali ga nikad nisam vidjela da se time hvali.


Da sam ja muškarac i da imam takav penis, mislim da bih stalno o njemu pričala! Nekad to znam spomenuti pred frendicama, a on me uvijek ušutka.


Mislim da živimo u nekom imaginarnom svijetu u kojem žene stalno govore da vole jako velike penise, ali nisam baš sigurna da su se mnoge od njih s takvim penisom susrele u stvarnom životu. Ne znaju u što se upuštaju! Velik penis zapravo može zagorčati vaš odnos.


Sandra (25) i Alex (32)

Alexov penis doseže veličinu od 20 centimetara kad je u punoj erekciji. Ne biste to baš očekivali, ali je ugodno iznenađenje. Što se tiče njegove veličine, rekla bih da je to najveći penis koji sam u životu vidjela.


Prvi put smo se seksali na trećem dejtu, a netom prije njega spavala sam s likom koji je imao iznenađujuće mali penis, tako da mi je ova promjena prilično godila. Doslovno sam mogla osjetiti razliku.


Naš prvi put je bio stvarno sjajan. Jače sam osjećala i bilo je prilično intenzivno iskustvo. Velik penis te stvarno bolje popuni, zadovolji i u njemu više uživaš.


Zbog toga što je toliko velik ne možemo se seksati punom parom. Ja sam obično gore jer tako imamo više prostora. Volim biti u kontroli. Mislim da je to zbog njegove veličine dosta važno. Kad je on gore, ne uživam toliko jer ubada samo u jedno mjesto.


Bilo je situacija kad smo morali stati usred seksa jer je bilo prebolno. Tijekom seksa dosta komuniciramo, ne samo zato jer on ima veliki penis, nego zato što to radimo i obično.


Upoznali smo se preko Tindera kad smo putovali po Meksiku. Ja sam volontirala u jednom yoga centru, a on je bio učitelj engleskog. Ja sam inače originalno iz Švicarske, ali otkako smo zajedno provodim više vremena s njim u Londonu.


Seksamo se oko pet puta tjedno. Ali kad smo se tek upoznali, seksali smo se sigurno barem tri puta dnevno! Stvarno uživam u njemu i mislim da bi mi se bilo nakon njega teško vratiti na staro, piše The Sun. 

 

(100posto.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!