foto/ pred večerašnji susret s austrijom

Navijači 'Zmajeva' okupirali Beč: Reprezentacija će imati veliku podršku!

Sport15.11.18, 14:16h

Navijači 'Zmajeva' okupirali Beč: Reprezentacija će imati veliku podršku!
Navijači naše reprezentacije pristižu u velikom broju iz svih dijelova Evrope, a u centru Beča već se mogu vidjeti navijači sa rekvizitima i obilježjima bh. nacionalnog tima

 

Navijači fudbalske reprezentacije BiH stigli su u Beč gdje će večeras biti odigrana utakmica Lige nacija između Austrije i BiH. BH Fanaticosi su od jutarnjih sati “okupirali” ulice austrijske prijestolnice, a očekuje se da će naše fudbalere na stadionu “Ernst Happel” bodriti više od 15.000 navijača, javlja reporter BHRT-a.


Navijačka grupa iz BiH doputovala je oko 12 sati u Beč. Iza stadiona “Ernst Happel”, koji će biti poprište duela između Austrije i BiH, parkirano je više od 10 autobusa sa fanovima reprezentacije BiH.

 

Navijači naše reprezentacije pristižu u velikom broju iz svih dijelova Evrope, a u centru Beča već se mogu vidjeti navijači sa rekvizitima i obilježjima bh. nacionalnog tima.

 

navijaci-bih

 

U toku dana se očekuje dolazak BH Fanaticosa iz Švedske, Danske, Hrvatske, Njemačke, Holandije, Italije, Luksemburga…

 

Reprezentacija BiH će na stadionu “Ernst Happel”, prema procjenama organizatora, imati podršku između 15 i 20 hiljada navijača koji će fudbalske “Zmajeve” pratiti do cilja, a to je plasman u A Ligu nacija i playoff za EURO 2020.

 

Utakmica Austrija – BiH igra se večeras u 20:45 sati.

 

(Foto i tekst: BHRT, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!