video/ ovo morate poslušati

Rusi snimili urnebesnu pjesmu za Kolindu: 'Ah, iznenađuje, oduševljava, dane pretvara u praznike...'

Zabava15.11.18, 11:57h

Rusi snimili urnebesnu pjesmu za Kolindu: 'Ah, iznenađuje, oduševljava, dane pretvara u praznike...'
Naime, ona je u Rusiji postala izuzetno popularna nakon Svjetskog prvenstva, a tako je i dalje, pogotovo na društvenim mrežama gdje je miljenica mnogih

 

Sigurno se sjećate ovogodišnjeg Mundijala i neobične pažnje koju je svojim ponašanjem privukla hrvatska predsjednica Kolinda Grabar- Kitarović.

 

Naime, ona je u Rusiji postala izuzetno popularna nakon Svjetskog prvenstva, a tako je i dalje, pogotovo na društvenim mrežama gdje je miljenica mnogih.

 

No tu nije kraj, Kolinda je sad dobila i svoju pjesmu. Ruska pjevačica Alina Zakharova napisala je i otpjevala istoimenu pjesmu koja je svojevrsna oda predsjednici, no izvedena na prilično šaljiv način.

 

Spot za ovu pjesmu je niskobudžetni, ali priloženi su i nešto slabije prevedeni titlovi jer se vjerovatno neko potrudio provući ih kroz Goole translate. Kako bilo, poruka je jasna, kako i sama pjesma kaže...

 

Refren čak kaže: Ah, Kolinda, oduševljava, iznenađuje, dane pretvara u praznike...

 

Uostalom, poslušajte sami.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!