iskustvo koje ćete zapamtiti

Uživajte u neslućenoj strasti: Kako do sjajnog i eksplozivnog seksa u misionarskoj pozi?

DEPO PLUS14.11.18, 15:54h

Uživajte u neslućenoj strasti: Kako do sjajnog i eksplozivnog seksa u misionarskoj pozi?
A upravo je odlična ako ste u fazi (seksualnog) upoznavanja zbog tjelesne blizine


Jasno i glasno moramo da kažemo da je prava šteta što misionarska poza ima toliko loš imidž.

 

A upravo je odlična ako ste u fazi (seksualnog) upoznavanja zbog tjelesne blizine. Potrebno je samo malo da promijenite “početni položaj” i lako možete postići vrhunac. Želimo vam puno zabave pri isprobavanju.

 

Malo stisnite noge

Možda zvuči na prvu loptu kontraproduktivno, ali ima smisla: stisnite bokove umesto da raširite noge. Tako će se on osećati većim, a vi užom. Ako još snažnije pritisnete stražnjicu na podlogu, promijeniće se ugao prodiranja na vrlo uzbudljiv i intenzivan način.

 

Zamijenite pozicije

Da, dobro ste pročitale. Lezite na partnera onako kako bi on na vas u misionarskom položaju. I to ne odmah u “jahaći položaj”. Neka vaše noge budu ispružene, a njegove lagano savijene i podignute. Uživajte u dominaciji i strasti koje vam pruža ova promjena perspektive.

 

Uključite i neku seksualnu igračku

Nove seksualne igračke su tako oblikovane da vam mogu pružiti sasvim nove doživljaje –  i to kad partner koristi igračku za vrijeme penetracije. Iznenadite ga – i veselite se zajedničkom isprobavanju.

 

(Ljepotaizdravlje.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!