Izbo ga šrafcigerom u Banjaluci

Podignuta optužnica protiv Gorana Bilčara za ubistvo Bojana Milovanovića

Hronika14.11.18, 13:51h

Podignuta optužnica protiv Gorana Bilčara za ubistvo Bojana Milovanovića
Optužnica je podnesena i protiv Marka Mihajilovića (1991.) iz Banja Luke, Đorđa Borovčanina (1993.) iz Kozarske Dubice i Đorđa Đenadije (1997.) iz Kozarske Dubice, za krivično djelo učestvovanje u tuči

 

Okružno javno tužilaštvo Banja Luka podiglo je optužnicu protiv Gorana Bilčara (1991.) iz Laktaša, za krivično djelo ubistvo Bojana Milovanovića (na fotografiji) iz Kozarske Dubice. 

 

Bilčar se tereti da je, nakon tuče, u ulici Nikole Pašića u Banjoj Luci, 18. oktobra u Banjoj Luci, šrafcigerom zadao ubodne rane u predjelu glave, usljed kojih je Milovanović preminuo. 

 

Optužnica je podnesena i protiv Marka Mihajilovića (1991.) iz Banja Luke, Đorđa Borovčanina (1993.) iz Kozarske Dubice i Đorđa Đenadije (1997.) iz Kozarske Dubice, za krivično djelo učestvovanje u tuči. 

 

Iz tužilaštva su precizirali da je optužnica proslijeđena na potvrđivanje sudiji za prethodno saslušanje Okružnog suda u Banja Luci.

 

(FENA/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!