CRNA HRONIKA GLAVNOG GRADA

Horor u centru Sarajeva: Nožem izboden 20-godišnji mladić, dočekan u ulici Muhameda Hadžijahića

Hronika14.11.18, 12:08h

Horor u centru Sarajeva: Nožem izboden 20-godišnji mladić, dočekan u ulici Muhameda Hadžijahića
O ovom slučaju obaviješten je tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj na mjestu događaja obavili su policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, te identifikaciji i pronalasku izvršioca

 

Sinoć oko 20 sati u Sarajevu, u Ulici Muhameda Hadžijahića (općina Centar), nožem je izboden 20-godišnji M. M., a sarajevska policija jošđ uvijek traga za počiniocem ovog teškog kaznenog djela.


Kako se navodi u saopštenju MUP-a KS, sinoć u 20.10 sati obaviještena je dežurna služba Druge PU da se u ul. Muhameda Hadžijahića nalazi povrijeđeno NN lice.

 

- Dolaskom na mjesto događaja, policijski službenici su zatekli ekipu ZZHMP Kantona Sarajevo tokom ukazivanja pomoći licu M.M. rođenom 1998.godine iz Sarajeva, koje je od strane NN lica, povrijeđeno nožem u predjelu lijeve strane leđa. Nakon ukazane ljekarske pomoći povrijeđeno lice je vozilom ZZHMP KS transportovano na KUM UKC Sarajevo, gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede opasne po život i gdje je  zadržan na daljem liječenju - stoji u saopštenju MUP-a KS.


O ovom slučaju obaviješten je tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj na mjestu događaja obavili su policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, te identifikaciji i pronalasku izvršioca.


Slučaj s etretita kao ubistvo u pokušaju.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!