Ima tešku narav

Nije baš mila i draga: Procurili detalji o naravi Meghan Markle

Showbizz14.11.18, 10:15h

Nije baš mila i draga: Procurili detalji o naravi Meghan Markle
U knjizi o kraljevskoj obitelji britanskog pisca i novinara Roberta Jobsona, princ Harry prije vjenčanja osoblju je navodno rekao da 'sve što Meghan želi, Meghan mora dobiti'


Nakon što je njezina osobna asistentica Melissa dala otkaz nakon samo šest mjeseci, počele su kružiti glasine da Meghan Markle (37) nije mila i draga kao što se to na početku činilo. 
 

Iako tačan razlog odlaska asistentice još uvijek nije poznat, nagađa se da bi to moglo biti zbog Meghanine 'teške naravi', piše 24sata.hr


Njezina bivša agentica Gina Nelthorpe-Cowne (52) s kojom se razišla krajem prošle godine, nedavno je za medije rekla da je Meghan 'izbirljiva i zahtjevna' te da je fokusirana samo na ono što ona želi. 


Na početku Meghanine veze s princem Harryjem, Gina je tvrdila da će Meghan prekinuti odnos sa svakim ko se s njom neće slagati.  


- Kad je veza s Harryjem postala ozbiljna, pitala sam ju je li zabrinuta zbog toga što će joj se život nakon vjenčanja potpuno promijeniti, a ona izgubiti svoju privatnost. Nije mi ni odgovorila na pitanje, već je rekla da ne želi slušati moje negativnosti i jednostavno promijenila temu - Ginino priznanje prenosi Mirror. 
 

Osim toga, dodala je i da se Meghan promijenila kad je upoznala Harryja. Samo sedam dana prije objave njihovih zaruka, Meghan i Gina odjednom su prestale komunicirati, a svaki put kad bi Gina na bilo koji način pokušavala doći do Meghan, javili bi joj se njezini odvjetnici.  


- Bila sam razočarana... - rekla je Gina koja je Meghan smatrala prijateljicom. Meghan navodno ne podnosi negativnost, a na njezino 'razmaženo' ponašanje unuka je navodno prije vjenčanja upozorila i sama Kraljica


Naime, Meghan je na kraljevskom vjenčanju umjesto tijare izrađene za Kraljicu Mary, željela nositi smaragdnu tijaru. To se Kraljici nije svidjelo pa se nije ustručavala prigovoriti njezinom ponašanju. 


U knjizi o kraljevskoj obitelji britanskog pisca i novinara Roberta Jobsona, princ Harry prije vjenčanja osoblju je navodno rekao da 'sve što Meghan želi, Meghan mora dobiti'. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!