Najpoznatija ljubavnica 20. stoljeća

Monica Lewinsky otkrila nepoznate detalje o seksu s Clintonom: 'Otišli smo u kupatilo...'

Nedjeljni magazin14.11.18, 08:31h

Monica Lewinsky otkrila nepoznate detalje o seksu s Clintonom: 'Otišli smo u kupatilo...'
Lewinsky kaže da su otišli u kupatilo nakon što joj je on poklonio iglu za šešir i knjigu "Vlati trave"

 

Monica Lewinsky nije prečesto govorila o intimnim detaljima svoje veze s Billom Clintonom. Najpoznatija ljubavnica 20. stoljeća ipak se otvorila za dokumentarni serijal ''The Clinton Affair'' i sa svijetom podijelila pikanterije koje je do sada znala samo ona.

 

Progovorila je o mrlji na legendarnoj plavoj haljini, detaljima seksa s Clintonom u kupatilu Ovalnog ureda i poklonima koje joj je Clinton davao.

 

Lewinsky kaže da su otišli u kupatilo nakon što joj je on poklonio iglu za šešir i knjigu "Vlati trave".

 

"To što mi je poklonio ovu knjigu za mene je imalo posebno značenje. To je intimna knjiga koja se ne daje olako. Sve što me mučilo: Je li to što osjećam stvarno? Postoji li tu nešto? Sve te nesigurnosti su nekako nestale kad mi je poklonio ovu knjigu. Uputili smo se prema kupatilu, gdje smo postali još intimniji. Dijelio mi je komplimente, ja sam uzvraćala. Došli smo do tačke u kojoj bi on u ranijim susretima uvijek stao. Nekako sam zastala i pitala želi li nastaviti. On je konačno rekao da želi", kazala je Lewinsky.

 

"Toga dana izašla sam na večeru. Niko od ljudi koje sam susrela na večeri nije mi rekao da imam mrlje po haljini. Mrlje sam vidjela tek nakon nekoliko dana kada sam haljinu isprobavala pred svojom prijateljicom koja me nagovorila da sačuvam haljinu s Clintonovim sjemenom", zaključila je Lewinsky.

 

Nedavno je rekla da bi se voljela lično izviniti Hilary Clinton te da se Bill Clinton njoj nikada nije izvinio.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!