dodatne karte za nastup Jelene Karleuše

Poznato ko pjeva za Novu godinu u My Faceu: Bit će to nezaboravni dernek u najluđoj noći

DEPO CLUBBING13.11.18, 14:13h

Poznato ko pjeva za Novu godinu u My Faceu: Bit će to nezaboravni dernek u najluđoj noći
Do kraja godine u ovom klubu gostovat će još nekoliko popularnih imena iz regiona, a sigurno je da će ljubitelje dobrog provoda obradovati informacija da pripremaju veliki novogodišnji dernek


Nastup Jelene Karleuše u Sarajevu izazvao je veliki interes među Sarajlijama, tako da su sva mjesta u najboljem klubu u glavnom gradu u BiH u rekordnom roku rezervisana.


Srbijanska zvijezda za nastup u My Faceu priprema poseban repertoar i plesni performans, kojim će još jednom potvrditi status jednog od najvećih šoumena u regionu.

 

jelena-karleusa-2

 
- Pošto su sva mjesta u klubu rezervisana, a i dalje postoji veliki interes, odlučili smo određeni broj karata pustiti u prodaju i na dan koncerta. Svi koji žele slušati Jelenu Karleušu, karte će moći kupiti na ulazu u My Face – kažu iz menadžmenta ovog popularnog gradskog okupljališta.  


Do kraja godine u ovom klubu gostovat će još nekoliko popularnih imena iz regiona, a sigurno je da će ljubitelje dobrog provoda obradovati informacija da pripremaju veliki novogodišnji dernek.


Za nezaboravan ulazak u 2019. godinu pobrinut će se Amar Jašarspahić Gile, a više informacija bit će poznato uskoro.

 

amar-gile

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!