uz malo trikova i znatiželje

Od višestrukog do analnog: Ovih 11 orgazama svaka žena treba doživjeti... Zašto ne biste proširili vidike?!

DEPO PLUS11.11.18, 14:39h

Od višestrukog do analnog: Ovih 11 orgazama svaka žena treba doživjeti... Zašto ne biste proširili vidike?!
Zašto ne biste proširili svoje vidike i isprobali brojne trikove pomoću kojih možete doživjeti orgazam? I to ne jedan...

 

 

Bilo koji tip orgazma je fantastičan, i nema ništa lošeg u tome da se držite provjerene formule za njegovo postizanje. No, promjene, kako u životu, tako i u seksu, trebamo ipak prigrliti. Sigurno ne biste jeli isti obrok svaki dan, niti nosili istu odjeću tri dana za redom. Tako je i sa seksualnim životom.


Zašto ne biste proširili svoje vidike i isprobali brojne trikove pomoću kojih možete doživjeti orgazam? O njime piše živim hr.

 

1. KLITORALNI ORGAZAM

Klitoris je iznimno osjetljivo područje u ženskoj anatomiji, sastavljeno od milijuna živčanih završetaka koji su slični onima u penisu. Ovaj maleni dio ženskog tijela najosjetljivija je erogena zona.


Dok je klitoris poprilično malen, njegovi moćni i nevjerojatni osjeti mogu se širiti preko zdjelice i utjecati na 15.000 drugih živčanih završetaka.


I za svaku ženu oni predstavljaju drugačiji užitak. Zato treba potražiti koji njegovi djelići najbolje reagiraju na podražaj, na kakve podražaje (dodirivanje niz, uz, poprijeko ili kruženje po klitorisu) te koja poza vam najviše odgovara.

 

2. G-TOČKA

G-točka nalazi se na prednjem zidu vagine, otprilike na pola puta između vaginalnog otvora i vrata maternice. Ne možete je vidjeti, ali je zato itekako možete osjetiti. Stavite prst u vaginu i pritisnite prema naprijed, trebali biste osjetiti lagano ispupčeni dio. 

Nježnim pritiskom na ovo mjesto i laganim dodirivanjem mnoge žene mogu postići vrhunac, poznatiji kao vaginalni orgazam. Tada se i G-točka puni krvlju i bubri.

 

3. MIJEŠANI ORGAZAM

Ako možete 'izdržati' dva, tri ili četiri regularna orgazma, ovaj vrhunac je za vas.


Pomiješani orgazam je vrhunac koji se događa kada se istodobno stimulira više erogenih zona. Penetracijom do G-točke uz dodirivanje klitorisa je jedan od načina da doživite eksplozivni orgazam. Ovo se može dogoditi i kroz vaginalnu penetracije uz stimulaciju klitorisa, bradavica ili analnu stimulaciju - ili sve to istodobno.


Što je više stimulacija, to je veći protok krvi i jači orgazam.

 

4. ANALNI ORGAZAM

Analni seks ili analna stimulacija nije nešto što svaka žena želi isprobati. Iskustva su različita. No, ako nemate ništa protiv ovoga ili zaista želite saznati u čemu je fora, čitajte dalje...


Kako su anus i rektum vrlo blizu klitorisa i vagine, oni su povezani tankom opnom, međicom i preko nje dijele brojne živce i mišiće, poput mišića zdjelice. Stimulacijom tog dijela može se postići analni i vaginalni orgazam. Ne zaboravite na lubrikante i predigru.

 

5. DUBOKI VAGINALNI EROGENI ORGAZAM

Klitoris i G-točka nisu jedine 'tipke 'za uživanje. Žene, kao i stručnjaci za seks tvrde kako i u vagini postoje dodatne erogene zone koje kad se, na pravi način, dodiruju mogu dovesti do onoga što se kolektivno naziva dubokim vaginalnim orgazmom.


Prvo dolazi A-točka, smještena na prednjem zidu vagine neposredno ispod cerviksa. Sljedeća je O-točka (za orgazam), koja se može naći na stražnjem zidu vagine, gotovo iza cerviksa. Ligamenti koji se tu nalaze sadrže živce na koje su brojne žene osjetljive. Ako prsti, igračka ili penis uspiju stimulirati te živce, to može biti vrlo, vrlo ugodno. Odnosno može doći do orgazma koji samo u jednoj kontrakciji može segnuti cijelu maternicu.

 

6. 'ŠPRICANJE'

Da, ženska ejakulacija postoji. Po definiciji, do ženske ejakulacije dolazi kad se iz kanalića koji prolaze kroz i oko uretre istisne poveća količina tekućine, kao posljedica ženskog orgazma. Spomenuta tekućina je prozirna i ne sliči urinu, a može se izbacivati umjereno ili u 'punom naletu'.


Kada se stimulira ta G-točka, mnoge žene dožive ejakulaciju i nešto drugačiji i intenzivniji orgazam, nego što je orgazam postignut stimulacijom klitorisa.


Također, postoji mogućnost da neke žene ejakuliraju i prije doživljavanja orgazma, odnosno tijekom seksualnog uzbuđenja, pa čak i bez stimulacije G-točke. Najbolji način stimuliranja G-točke je ritmičkom masažom prstima, penisom ili vibratorom.

 

7. CERVIKALNI ORGAZAM

To nije nešto što svaka žena može doživjeti jer je maternica iznimno osjetljiva na direktan dodir. No, stimulacijom maternice možete doživjeti jake, intenzivne orgazme. Veličina je ovdje ipak bitna, cerviks se nalazi na kraju vagine i vjerojatno ga osjećate kada partner prodire duboko u vas.


8. ORGAZAM BRADAVICA

Znate i sami kako su grudi i bradavice erogene zone, te kako potonje zna biti posebno osjetljivo na dodire. Neke žene mogu doživjeti orgazam samo dodirivanjem i ljubljenjem bradavica. 


Iako stručnjaci još ne mogu sasvim potvrditi zašto se ovaj orgazam događa, on je vrlo čest kod brojnih žena, a neke ga čak mogu doživjeti i bez dodatnog igranja 'ispod pojasa'.

 

9. COREGAZAM - ORGAZAM U TERETANI

O da, itekako je moguće. Ovaj fenomen je poznat pod nazivom coregazam, a istraživanje provedeno u Indiani pokazalo je da je od 530 žena čak njih 370 doživjelo orgazam tokom vježbanja.


Radile su čučnjeve, trbušnjake, dizale su utege... Ako imate dovoljno razvijene mišiće zdjelice i tijekom vježbanja ih aktivirate, postoji vrlo laka mogućnost orgazma.

 

10. ORGAZAM U SNU

Prema istraživanju objavljenom na uzorku od 11.000 ljudi na institutu Kinsey čak 37 posto žena doživjelo je orgazam u snu do 45. godine života.


Štoviše, ispostavilo se da prosječna žena ima ‘noćne orgazme’ gotovo redovito od puberteta do 50. godine života, bez obzira živi li sama, je li u vezi ili u braku. Jedna je žena rekla da orgazme u snu doživljava uvijek kad nema redovne seksualne odnose i opisuje ih kao ‘dar vlastitog mozga’.


Orgazam u snu dogodit će se najčešće ako sanjamo snove povezane sa seksom te će do njega prije doći ako spavamo na trbuhu.

 

11. VIŠESTRUKI ORGAZMI

Nekim ženama su potrebne godine da uopće, tokom seksa, dožive orgazam, a sama pomisao na nekoliko njih je već znanstvena fantastika... Probajte stiskati mišiće zdjelice, što će održati visoku razinu protoka krvi, osjetljivost područja te olakšati put prema drugom orgazmu. Ključ za postizanje i 'samo' jednog orgazma je predigra.


Morate biti u 'elementu' i morate se napaliti. Zato je predigra idealna. I zato se nemojte odmah baciti na penetraciju, već uzmite vremena i poigrajte se s partnerom. Za višestruki orgazam treba vremena. Dva ili tri sigurno nećete imati ako je riječ o seksu na brzaka (u to ste se sigurno već uvjerile). 


Kako biste postigli višestruki orgazam, klitoris se gotovo cijelo vrijeme mora stimulirati. Nakon prvog orgazma, nastavite stimulirati osjetljiva područja.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!