užas u zenici, roditelji djece šokirani

Pored dječijeg igrališta - manijak: Ugledala sam ga među borovima, sa spuštenim hlačama, samozadovoljava se...

Hronika09.11.18, 19:03h

Pored dječijeg igrališta - manijak: Ugledala sam ga među borovima, sa spuštenim hlačama, samozadovoljava se...
Jasmina S., koja je prekjučer svjedočila šokantnoj sceni, odlučila je javno upozoriti sve da se iza borova, tik uz igralište, skriva, djecu posmatra i samozadovoljava stariji muškarac

 

Na Kamberovića polju u Zenici, svega nekoliko metara od najvećeg dječijeg igrališta u gradu, još od ljeta usred dana vreba seksualni manijak, kojeg su uočili prolaznici te majke djece koja se svakodnevno igraju na igralištu - piše Avaz

 

 Šokantna scena

 

Jasmina S., koja je prekjučer svjedočila šokantnoj sceni, odlučila je javno upozoriti sve da se iza borova, tik uz igralište, skriva, djecu posmatra i samozadovoljava stariji muškarac.

 

- Ostala sam u šoku kada sam shvatila šta se dešava. Ugledala sam ga među borovima, sa spuštenim hlačama do koljena. U prvi mah pomislila sam da je došao obaviti nuždu. Ali, ubrzo sam shvatila da se on zapravo samozadovoljava dok gleda u djecu – priča nam, još pod stresom, Jasmina.


 
Ističe da je odmah kontaktirala policiju, a posebno se šokirala kada je seksualni manijak shvatio da su ga uhvatile u samozadovoljavanju.


- Nije nimalo prijatan osjećaj. Užasan osjećaj, jeza me obuzela kada je shvatio da sam ga „provalila“ i počela fotografirati – govori ona.

 

Iako je mislila da će manijak pobjeći i otići, dok je sa sestrom čekala policiju, primijetila je kako se još bliže približio igralištu. Sve o čemu je svjedočila, podijelila je na svom Facebooku, objavivši i fotografiju manijaka, nakon čega su počele pristizati poruke i iskustva drugih koja su potvrda svega čemu je svjedočila.

 

Prisustvo policije

 

Prilikom naše jučerašnje posjete igralištu zatekli smo policijske službenike kako uzimaju podatke od roditelja i građana, a sve kako bi što prije pronašli manijaka.

 

Prisutni roditelji, većina njih, bili su upoznati s manijakom, zbog čega su, kako kažu, na još većem oprezu dok se njihova djeca igraju i ne ispuštaju ih iz vida.

 

Još ljetos vrebao 12-godišnjakinje

 

Jasmina tvrdi da je dobila poruku od 12-godišnje djevojčice koja je ljetos zbog istog manijaka doživjela ogromnu traumu.

 

- Ona je sjedila na travi ispred igrališta s prijateljicom. U momentu se okrenula i vidjela da se iza njih nazali isti taj čovjek, sa svučenim hlačama, gleda u njih i samozadovoljava se. To je strašno! Nadležni moraju reagirati – kaže nam Jasmina.

 

Policija prikuplja saznanja o prijavi

 

Povodom ovog slučaja kontaktirali smo i Aldinu Alić, portparola MUP-a ZDK, koja je kazala da poduzimaju sve mjere i radnje na rasvjetljavanju ove prijave.

 

- Policija u svim ovakvim slučajevima odmah reagira i djeluje, a tako je i u ovom slučaju. Prikupljaju se saznanja, legitimiraju se osobe, sve kako bi se identificirao i pronašao izvršilac - kaže Alić.

 

(Avaz, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još