zamjerila joj se još prije vjenčanja

Kraljica pobjesnila na 'razmaženu' Meghan : 'Neće dobiti sve što poželi'

Showbizz09.11.18, 18:01h

Kraljica pobjesnila na 'razmaženu' Meghan : 'Neće dobiti sve što poželi'
Meghan je navodno bila još uvijek samo Harryjeva zaručnica kad mu je baka predbacila njeno ponašanje

 


IAKO se dosad po britanskim medijima pisalo da je kraljica Elizabeta sklona Meghan Markle, The Sun je pronašao izvor blizak kraljevskoj obitelji koji tvrdi da tu ljubavi baš i nema.

 

Navodno se Meghan kraljici zamjerila prije vjenčanja, posebice jer ima tešku narav.

 

Meghan je navodno bila još uvijek samo Harryjeva zaručnica kad mu je baka predbacila njeno ponašanje. Navodno je problem izbio zbog tijare koju je Meghan željela nositi.

 

Bivša glumica željela je da joj izrade tijaru optočenu smaragdima, no to je odbijeno jer podrijetlo dragog kamenja koje je željela na njoj nije bilo poznato. Kako je ona time bila nezadovoljna, kraljica se umiješala i sama odabrala tijaru za Meghan.

 

"Nije se moglo utvrditi podrijetlo smaragda, sumnjalo se da bi mogli biti iz Rusije", rekao je izvor o tijari u koju se "Meghan zaljubila".

 

Navodno je kraljicu na uplitanje potaknulo to što je Harry zaposlenicima palače rekao da "što Meghan želi, Meghan dobije". Tako barem u svojoj knjizi piše reporter Richard Johnson, koji dodaje da je i Harry burno reagirao.

 

"Meghan ne može dobiti sve što poželi", navodno je glava obitelji rekla 33-godišnjem Harryju i dodala da će Meghan nositi tijaru koju joj ona da. 

 

Izvor je otkrio da kraljica nije bila sigurna ni treba li Meghan nositi veo, s obzirom na to da joj je ovo drugi brak.

 

Navodno je kraljica Harryju sugerirala da pripazi kako se Meghan odnosi prema osoblju.

 

Meghan je tvrdila da je tijaru odabrala tijekom posjeta Buckinghamskoj palači, zajedno s kraljicom. 

 

Izvor dodaje da Meghan "zna biti teška", posebice jer je naviknuta na visoke standarde u Hollywoodu. Kako piše The Sun, i Kate Middleton koja je oduvijek pazila kako se ponaša prema osoblju, zamjerila je Meghan njezino bezobrazno ponašanje prema njima.

 

(Index, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/rm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!