OD 12 DO 14. NOVEMBRA

Otkrivamo vam ko su učesnici 41. Nivea BH Fashion Week Sarajevo

Lifestyle09.11.18, 15:23h

Otkrivamo vam ko su učesnici 41. Nivea BH Fashion Week Sarajevo
Prvo veče predstavlja se jedna od naših najboljih modnih dizajnerica Emina Husedžinović Ibrahimović, koja će svečano otvoriti 41. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo. Zatim ćemo vidjeti reviju modne dizajnerice Jasmine by Nerma te prepoznatljiv potpis brenda Nina’s Fashion dizajnerice iz Crne Gore Nine Dulović

 

 


Predstojeći 41.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo u hotelu “Hills” predstavlja sezonu najvećeg i jedinog modnog događaja kada će u tri dana svoje kolekcije predstaviti najjača imena bh. modne scene i najbolji inozemni brendovi.


Prvo veče predstavlja se jedna od naših najboljih modnih dizajnerica Emina Husedžinović Ibrahimović, koja će svečano otvoriti 41. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo. Zatim ćemo vidjeti reviju modne dizajnerice Jasmine by Nerma te prepoznatljiv potpis brenda Nina’s Fashion dizajnerice iz Crne Gore Nine Dulović.


Heroina bh. modne scene Emina Husedžinović Ibrahimović predstavit će se kolekcijom od 40 odjevnih predmeta. Kolekcija povodom 20 godina rada nosi naziv “Secesija” i sastoji se iz dva dijela. Prvi romantičan, pastelnih tonova: majke i kćerke a drugi taman, crn.


Zamisao i želja svečanih haljina Jasmine by Nerma je da se svaka dama u njihovim haljinama oseća posebno, odvažno i glamurozno, onako kako svaka dama zaslužuje da se osjeća.


Ukoliko sanjate o životu pod reflektorima u odjeći svog najdražeg dizajnera, prijavite se u najuspešniju modnu agenciju Abc Models Mgmt International, koja je odskočna daska za poslovni uspjeh bh modela u svjetskim prijestonicama mode.


Generalni casting povodom revija dizajnerskih kolekcija za 41.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo će se održati 11. novembra u hotelu “Hills” (Panormaska sala) u period od 14:00 – 18:00 sati.

 

model-casting-sarajevo-1


Castingu mogu prisustvovati sve zainteresirane djevojke i mladići od 14-25 godina, a samo najboljim biće pružena prilika da rade revije na najutjecajnijoj sedmici mode, ali i mogućnost da se predstave mnogobrojnim modnim scoutima iz inozemstva.


41. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo će se održati od 12-14. novembra ove godine u organizaciji Udruženja manekena i modnih kreatora BiH i izvršnoj produkciji modne agencije ABC Models Mgmt Internacional, koja osim u Sarajevu, BanjalLuci i Tuzli, ima predstavništvo i u Zagrebu, Beogradu, Podgorici i Beču.


Na dane 12. i 13. novembra modne revije se održavaju u hotelu “Hills” s početkom u 20 sati, dok se 14. novembra održava završno veče u Alta Shopping Centeru s početkom u 19 sati, pod nazivom Alta Fashion Night.


Za dio estetske pripreme bit će zaduženi Akademija Željko Banja Luka, Akademija Brezar Sarajevo, Frizerski saloni “Ogledalce”, “Mexx”, Studio Dijana S i dr. koji će svojim znanjem, tehnikom i vještinom pokazati nove hair, make up i beauty hit trendove ove sezone.


Bogati modni program će zasigurno mnoge ostaviti bez daha, a nakon toga očekuje nas After Party.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!