Nevolje u raju

Nezavisni blok: Osuđujemo potez Ahmetovića i Sokolovića i pozivamo ih da povuku svoje potpise

Front08.11.18, 13:55h

Nezavisni blok: Osuđujemo potez Ahmetovića i Sokolovića i pozivamo ih da povuku svoje potpise
Iz te stranke ističu da postupci poput takvih zahtjeva nisu u skladu sa osnovnim principima i djelovanjem Nezavisnog bloka, te će se oštro suprotstaviti takvom i sličnom djelovanju

 

Povodom informacije koja se pojavila u javnosti da su dva poslanika u parlamentu Bosne i Hercegovine iz Nezavisnog bloka, Sadik Ahmetović i Salko Sokolović, potpisali apelaciju Ustavnom sudu BiH kojom se traži vraćanje takozvanog "bijelog hljeba", Nezavisni blok se jasno i nedvosmisleno ograđuje i osuđuje takav postupak, te poziva tu dvojicu poslanika da povuku svoje potpise sa apelacije.  

 

Nezavisni blok, kao novi politički projekt, nastao je sa ciljem da se građanima ponudi nova nada i drugačija politika da skupa izgradimo poštenu državu za sve građane, saopćeno je iz Nezavisnog bloka. 

 

Iz te stranke ističu da postupci poput takvih zahtjeva nisu u skladu sa osnovnim principima i djelovanjem Nezavisnog bloka, te će se oštro suprotstaviti takvom i sličnom djelovanju.

 

(FENA/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još