u dvorani 'DOM MLADIH' na skenderiji

Ne propustite 19. festival božićnih pjesama, narodnih igara i običaja 'Kao nekad pred Božić 2018.'

Kultura08.11.18, 12:19h

Ne propustite 19. festival božićnih pjesama, narodnih igara i običaja 'Kao nekad pred Božić 2018.'
Glazbeno-scenski spektakl 'Kao nekad pred Božić' osmišljen je kao centralna predbožićna manifestacija u BiH, koja se održava u Sarajevu, glavnom gradu BiH
 
 
19. festival božićnih pjesama, narodnih igara i običaja „Kao nekad pred Božić 2018“ održati 5. 12. 2018. godine u dvorani „DOM MLADIH“, Skenderija, u Sarajevu.
 
 
Smotra 'Kao nekad pred Božić' posvećena je najradosnijem katoličkom blagdanu Božiću. Kao i prethodnih godina, posjetitelji će imati priliku uživati u izvedbama  tradicionalnih i autorskih božićnih pjesama. 
 
 
Glazbeno-scenski spektakl 'Kao nekad pred Božić' osmišljen je kao centralna predbožićna manifestacija u BiH, koja se održava u Sarajevu, glavnom gradu BiH.
 
 
Osnovni ciljevi ovoga projekta su stvaranje blagdanske atmosfere i doprinos kulturnom životu grada Sarajeva i BiH, te prenošenje božićnih poruka mira, veselja, radosti i tolerancije kroz prigodnu muziku, tekst i vizualni događaj.
 
 
(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)
 
 

Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!