Traže hapšenje drugog napadača i otkrivanje nalogodavca

Protestno okupljanje novinara u Banjaluci zbog napada na Vladimira Kovačevića

Hronika06.11.18, 09:20h

Protestno okupljanje novinara u Banjaluci zbog napada na Vladimira Kovačevića
Vladimir Kovačević je fizički napadnut u Banjoj Luci 26. augusta. Pretučen u banjalučkom naselju Obilićevo, ispred uzgrade u kojoj stanuje

 

U Banjoj Luci za danas je najavljeno protestno okupljanje novinara, jer su prošla dva mjeseca, a još nije otkriven motiv i nalogodavci napada na novinara BN televizije Vladimira Kovačevića

 

Protestno okupljanje najavio je banjalučki Klub novinara. 

 

Vladimir Kovačević je fizički napadnut u Banjoj Luci 26. augusta. Pretučen u banjalučkom naselju Obilićevo, ispred uzgrade u kojoj stanuje. 

 

Iz policije RS su ranije saopćili da će biti raspisana potjernica za Nedeljkom Dukićem (27) iz Kneževa zbog sumnje da je zajedno s bokserom Markom Čolićem (31) učestvovao u pokušaju ubistva Kovačevića. 

 

Zbog istrage koja je u toku, kako su naveli, ne mogu iznositi više detalja. 

 

- Dok se ne uhapsi drugi napadač, ne otkriju nalogodavci i motiv ovog brutalnog napada i dok cijeli slučaj ne dobije pravičan sudski epilog, Klub novinara neće smatrati da je ovaj slučaj završen – naveli su ranije iz Kluba novinara Banja Luka.

 

(FENA/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!