PRIČA KOJA JE ZATALASALA JAVNOST

Cijeli region bruji o 'tajnoj operaciji' na KCUS-u: Je li misteriozni pacijent direktorica Kliničkog centra?!

Hronika04.11.18, 15:35h

Cijeli region bruji o 'tajnoj operaciji' na KCUS-u: Je li misteriozni pacijent direktorica Kliničkog centra?!
Osim medija u BiH, gotovo cijeli region prenio je ovu tajanstvenu priču: Jutarnji list, Slobodna Dalmacija, Večernji list, RTL, 24.sata.hr, Blic, Kurir... Svi sa istim pitanjem: Ko je misteriozni pacijent?

 

Nakon što je Dnevni avaz prije dva dana objavio informaciju o misterioznom pacijentu na Kliničkom centru u Sarajevu, zbog čega su svi uposlenici hitno "evakuisani" u popodnevnoj smjeni, a na KCUS stigao ugledni hirurg iz Beograda koji je izveo komplikovanu višesatnu operaciju, ne prestaju nagađanja o kome se tu, zapravo, radi. 


Osim medija u BiH, gotovo cijeli region prenio je ovu tajanstvenu priču: Jutarnji list, Slobodna Dalmacija, Večernji list, RTL, 24.sata.hr, Blic, Kurir...  Svi sa istim pitanjem: Ko je misteriozni pacijent?


Novo izdanje Dnevnog avaza nastavlja da se bavi ovom pričom uz pretpostavku da je tajni pacijent, s obzirom na količinu misterije oko čitavog slučaja, niko drugi do ditektorica KCUS-a dr. Sebija Izetbegović?!


Uz navedenu pretpostavku postavlja se i pitanje - zašto KCUS krije podatke o pacijentu, kada je javnost čak i u socijalističkoj Jugoslaviji bila informisana o operacijama Josipa Broza Tita, a postratna Bosna i Hercegovina o bolesti rahmetli Alije Izetbegovića ili Sulejmana Tihića


I dok mediji radoznalo iščekuju da sa najvećeg kliničkog centra u državi procuri još poneka informacija, javnosti ostaje da nagađa ko je u petak popodne, pod velom tajne, zbrinut  na 7. etaži Centralnog medicinskog bloka Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu.   

 

Znajući sarajevsku mahalu, sve će se već nekako doznati...

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 35

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još