FOTO/ NEVIĐENA GUŽVA NA OTVARANJU HIPERMARKETA

Navala u Zavidovićima: Hiljade kupaca pohrlile u novi BINGO, borilo se i za svaki komad slasne torte

Biznis Klub26.10.18, 16:29h

Navala u Zavidovićima: Hiljade kupaca pohrlile u novi BINGO, borilo se i za svaki komad slasne torte
Iako je bila velika gužva ispred novootvorenog objekta, kupci su uživali u degustacijama, promocijama i ukusnoj torti

 

 

Uz prisustvo nekoliko hiljada kupaca, pomoćnik općinskog načelnika Remzo Šogolj i predstavnici kompanije Bingo svečano su otvorili hipermarket u Zavidovićima.
Hipermarket Bingo u svom sastavu ima širok asortiman prehrane, neprehrane, tekstila, tehnike, kućnog tekstila i posuđa. 


- Izuzetno nam je drago da smo ovako lijepo dočekani u Zavidovićima. Ovo je naša prva poslovnica u ovoj općini, a trinaesta na području Zeničko-dobojskog kantona. To su naši kupci i od ranije, samo što su uglavnom posjećivali naše objekte u Zenici, Banovićima i Tuzli. Sada imaju ovaj moderno uređeni hipermarket u kojem smo uposlili 40 novih kolega. Tu je i mali kafić, lijepo mjesto za predah od kupovine.  Kupcima smo danas pripremili brojna iznenađenja i popuste. Očekujemo da ćemo i ovdje poslovati veoma uspješno - kazala je Tatjana Paunoski, PR kompanije Bingo.


Iako je bila velika gužva ispred novootvorenog objekta, kupci su uživali u degustacijama, promocijama i ukusnoj torti. 


- Nisam znala da će biti ovolika gužva, ali je lijepo. Veliki objekat, u ponudi ima sve što nam treba, cijene su niske, a dobila sam i lijep poklon - rekla je Amira, koja je u kupovinu došla sa svojom porodicom iz naselja Ridžali.


Kupci su, osim poklonima i besplatnim osvježenjem u kafiću, bili oduševljeni i odličnim popustima.


Kompanija Bingo je u septembru obilježila dvadeset petu godišnjicu. Hipermarket u Zavidovićima je 192. poslovnica, te uz četrdeset novih uposlenika iz ove općine, grupacija sada broji više od 7.500 uposlenih.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!