Burna prošlost kriminalca i bivše djevojke Damira Džumhura

Dejana Živković dugo krila da je u vezi sa vođom škaljaraca, a sada stoji iza njega na sudu i kaže da mu je žena

Hronika24.10.18, 11:30h

Dejana Živković dugo krila da je u vezi sa vođom škaljaraca, a sada stoji iza njega na sudu i kaže da mu je žena
Nakon jednog od raskida sa Jovicom, Dejana je bila u ljubavi sa teniserom Damirom Džuhmurom, a poslije kraja ljubavi sa njim vratila se u zagrljaj ozloglašenom "škaljarcu".

 

Manekenka Dejana Živković mesecima je poricala da se pomirila sa ozloglašenim vođom "škaljarskog klana" Jovicom Vukotićem, koji je uhapšen prije mjesec dana u Turskoj. Za "Blic" je tada ponovo demantovala da ima ikakve veze sa njim, a juče je na njegovom suđenju u Beogradu rekla da je njegova nevjenčana supruga, poljubila ga i suđenje pratila sa njegovim ocem.

 

Zgodna manekenka vezu sa Jovicom Vukotićem započela je još 2014. godine i njihov odnos je od samog početka bio vrlo turbulentan.

 

Jovica Vukotić uhapšen je 10. septembra u turskom ljetovalištu Antalija sa falsifikovanim makedonskim pasošem na ime Georgije Andonov i već sutradan je deportovan u Srbiju, a sada se nalazi u pritvoru u zgradi Specijalnog suda u Beogradu.

 

On je inače poznat kao vođa ozloglašenog "škaljarskog klana" iz Crne Gore, koji godinama ratuje sa "kavačkim klanom" i u njihovom sukobu, u posljednjih nekoliko godina, život je izgubilo nekoliko desetina osoba.

 

Vukotiću se sudi u Srbiji zbog falsifikovanja pasoša, ali se sumnja da je spisak njegovih zločina mnogo veći i brutalniji.

 

Dejana Živković u Jovicu se zaljubila prije četiri godine, ali je u početku krila da su u vezi, te su se u medijima pojavljivale informacije da je njen izabranik "biznismen iz Kotora". Međutim, ubrzo je objelodanjeno o kome se radi, a nekoliko mjeseci nakon što su otpočeli romansu Jovica je prvi put bio uhapšen, kako bi bio upućen na izdržavanje jednogodišnje kazne zbog pokušaja ubistva pomaganjem.


Manekenka je od samog početka bila ludo zaljubljena u Jovicu, a kako se šuškalo sa njim je planirala i brak. Tada ga je posjećivala u zatvoru, a zatim se dogodio raskid. Spekulisalo se da je razlog bila druga žena. 

 

Nakon jednog od raskida sa Jovicom, Dejana je bila u ljubavi sa bh. teniserom Damirom Džuhmurom, a poslije kraja ljubavi sa njim vratila se u zagrljaj ozloglašenom "škaljarcu".

 

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još